Su G.Juodeika vakarojusio F.Kirkorovo nesužavėjo lietuviški vėdarai

Filipas Kirkorovas Lietuvoje gurmaniškus patiekalus iškeitė į lietuvišką virtuvę, vis dar ilgisi Alos Pugačiovos ir yra apžavėtas mūsų šalies publikos. Tai savaitgalį Kaune viešėjęs atlikėjas pasakojo savo bičiuliui - verslininkui ir TV projektų dalyviui Gediminui Juodeikai.

F.Kirkorovas linksmai leido vakarą su G.Juodeika, bet trumpam paskolinti savo spalvingosios striukės nesutiko.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
F.Kirkorovas linksmai leido vakarą su G.Juodeika, bet trumpam paskolinti savo spalvingosios striukės nesutiko.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 28, 2013, 6:28 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:31 PM

Koks nenuspėjamas yra rusų atlikėjas, jo gastrolių rengėjai jau įsitikino dešimtis kartų.

Praėjusią savaitę Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose koncertavęs 46-erių artistas atsisakė dviejų suplanuotų vizitų į Trakų ir Kauno restoranus, tačiau G.Juodeika nenustebo, kai sulaukė jo komandos skambučio.

"Mes jį jau ketvirtą sykį priimame. Matyt, jis jaukiai jaučiasi tarp savų", - sakė Kauno restorano "Legenda" šeimininkas.

Į Kauną vakarieniauti Filipas atvažiavo vėlų penktadienio vakarą - tiesiai po koncerto Šiauliuose.

Po koncerto - jokio nuovargio

"Nusprendė nakvoti Kaune, tai sulaukiau skambučio - ruošk stalą. Mano restoranas buvo visiškai užimtas, todėl pakviečiau Filipą į bičiulio vietą - "Bernelių užeigą" Kauno senamiestyje", - linksmai pasakojo G.Juodeika.

Daininkas, anot jo, šį kartą pasirodė visiškai nenuspėjamas. Nors atvažiavo po beveik tris valandas trukusio koncerto ir kelionės iš Šiaulių, atrodė labai linksmas ir itin draugiškas.

Be to, Filipas aukštyn kojom apvertė restorano savininkų planą.

"Jam buvo paruoštas didelis stalas, atskirai nuo palydos. Ikrai, silkė, visokiausios salotos, jūros gėrybės - žodžiu, viskas kaip pridera ypatingam svečiui.

Juk anksčiau jis visada norėdavo išskirtinių patiekalų. Bet šįkart viskas buvo kitaip", - apie žvaigždės viešnagę pasakojo Gediminas.

Vėdarai sukėlė klausimų

Dainininkas nepanoro sėstis į jam paruoštą vietą - tiesiog klestelėjo į fotelį ir paprašė valgiaraščio.

Tada užsisakė patiekalų, kurių gurmaniškais nepavadinsi - žemaičių blynų, vėdarų, Kijevo kotleto su bulvėmis.

"Dar labai norėjo karšto aštraus sūrio - gavo, buvo patenkintas. Tik vėdarai jį nustebino. Sakė - kas čia per daiktas? Sakiau - na, tas pats kaip cepelinai, tik žarnoje. Tai jam nelabai patiko. Jis ir cepelinus nelabai mėgsta.

Visai negėrė alkoholio - tik vandenį ir "Coca-Cola". Jam dar labai patiko desertas - karštas varškės pyragas ir duonos ledai. Bet šiaip jo palyda valgė brangesnius patiekalus nei Filipas", - F.Kirkorovo mitybos įpročius nupasakojo G.Juodeika.

Pasistiprinęs dainininkas laidė juokelius, domėjosi, ar šis restoranas - irgi Gedimino, klausinėjo, kaip šiam sekasi pramogų versle.

"Jis labai džiaugėsi Šiaulių publika, sakė, nuo jos ir gavo tiek energijos.

Dar džiūgavo dėl savo klipo, kuriame šaiposi iš tinklaraštininkų. Gaila, kad po koncerto Kaune šeštadienį iškart išvyko į Maskvą - tikriausiai būtume dar pavakaroję", - svarstė G.Juodeika.

Apie A.Pugačiovą nesikalbėjo

Buvusi F.Kirkorovo žmona Ala Pugačiova su TV laidų vedėju Maksimu Galkinu neseniai tapo tėvais - sūpuoja pakaitinės motinos pagimdytus dvynius.

Apie šį posūkį G.Juodeika Filipo neklausinėjo, bet jam susidarė įspūdis, kad dainininkas ilgisi buvusios žmonos.

"Jis labai gražiai apie ją kalba. Gal tai - daugiau nei šiaip pagarba.

Su jo komanda esame žaidę žaidimą, kas žino daugiau A.Pugačiovos dainų. Jos vardas Filipo kompanijoje nėra tabu", - sakė Gediminas.

Su Rusijos žvaigžde G.Juodeika aptarė ir žinomos aktorės Liudmilos Gurčenko mirtį, ir kitas pramogų pasaulio temas.

Galiausiai G.Juodeika juokais paklausė, ar negalėtų trumpam pasiskolinti spalvingosios F.Kirkorovo striukės, kuri tapo Lietuvoje plačiai aptariama tema.

"Norėjau su ja nusifotografuoti dėl linksmumo. Jis atkirto, kad striukės dydis - netinkamas man.

Linksmai atrodo, bet mes pripratę prie rusų atlikėjų ekstravagancijos. Borisas Moisejevas į mano restoraną atvažiavo, pasipuošęs dar įdomiau", - juokėsi G.Juodeika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.