Brazilijos prostitutė nufilmavo J.Bieberį lovoje

Popmuzikos žvaigždę Justiną Bieberį lydi nauji nemalonumai – miegantį viešbučio kambaryje jį nufilmavo paslaptinga tamsiaplaukė. Anot užsienio žiniasklaidos, Justino viešnia – prostitutė iš Brazilijos Tati Neves.

Prostitutė iš Brazilijos Tati Neves nufilmavo Justiną Bieberį miegantį viešbučio kambaryje.
Prostitutė iš Brazilijos Tati Neves nufilmavo Justiną Bieberį miegantį viešbučio kambaryje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 5:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:58 PM

Dainos „The Boyfriend“ atlikėjas įraše iki pusės nuogas miega ant didžiulės sofos su jo stiliaus ženklu tapusia raudona beisbolo kepuraite prie šono, kol mergina jį filmuoja mobiliuoju telefonu.

Penkiolikos sekundžių įrašo pabaigoje ji atsuka kamerą į save, pasiunčia oro bučinį ir šypsosi bei mojuoja tebesnūduriuojančiai žvaigždei.

Kada J.Bieberis buvo nufilmuotas, neaišku, bet internete sklando gandai, kad tai įvyko per jo koncertinį turą „Believe“ Pietų Amerikoje.

Šie koncertai ir taip neapsiėjo be netikėtumų – šeštadienį San Paule, Brazilijoje, atlikėjas įpykęs paliko sceną, kai į jį per koncertą buvo paleistas plastikinis butelis, o sekmadienį per koncertą Rio de Žaneire prie jo scenoje iš nugaros pripuolė pusnuogis gerbėjas.

Kelios dešimtys į susitikimą su J.Bieberiu atėjusių jo gerbėjų paauglių liko nusivylę, nes žvaigždė, kaip įtariama, atsisakė su jais bendrauti. Trečiadienį paaiškėjo, kad J.Bieberis pateko į pareigūnų akiratį – jis įtariamas išpurškęs grafičio dažais vieno Rio de Žaneiro viešbučio sieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.