Moterų numylėtinio G.Clooney netraukia S.Bullock

Sandra Bullock tvirtina, kad Holivudo širdžių ėdiku vadinamas George'as

Faktas, jog S.Bullock anksčiau buvo vieno iš jo draugų mylimoji, neleistų G.Clooney kviesti jos į pasimatymą.<br>"Reuters" nuotr.
Faktas, jog S.Bullock anksčiau buvo vieno iš jo draugų mylimoji, neleistų G.Clooney kviesti jos į pasimatymą.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-11-07 00:50, atnaujinta 2018-02-20 13:29

Filmo „Greitis“ žvaigždė su viengungiu G.Clooney draugauja jau 20 metų, bet sako niekada nejautusi aistros kino žvaigždei, kadangi per daug gerai jį pažįsta.

Aktorė taip pat sako, kad yra ir daugiau moterų, kurios atstumtų „Oušeno vienuoliktuko“ gražuolį, nepaisant jo pritrenkiančios išvaizdos.

„Mes vienas kitą pažįstame taip seniai, kad seksualumas išnyko. Bet tai nereiškia, kad jis nėra seksualus, nes yra labai gražus. Jeigu tik kam patinka tokie veržlūs, žavūs, šaunūs, talentingi ir sėkmės lydimi. Tai ne kiekvieno skoniui“, – britų televizijos laidai „Daybreak“ sakė S.Bullock, neseniai su G.Clooney nusifilmavusi juostoje „Gravitacija“.

Aktorei bus malonu sužinoti, kad ir jos kolega jai puoselėja panašius jausmus. Praėjusį mėnesį G.Clooney atskleidė, kad niekada nesusitikinėtų su S.Bullock, nes ji kažkada buvo vieno iš jo draugų mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.