D.Beckhamas išrinktas stilingiausiu metų vyru

Davidas Beckhamas per žurnalo GQ „Metų vyrų“ apdovanojimų ceremoniją buvo paskelbtas stilingiausiu 2013-iųjų vyru.

Futbolo legenda ketvirtadienį buvo pagerbta per 15-ąją GQ apdovanojimų įteikimo ceremoniją Berlyne, kur buvo liaupsinamas jo klasikinis stilius ir įtaka madai.<br>AP nuotr.
Futbolo legenda ketvirtadienį buvo pagerbta per 15-ąją GQ apdovanojimų įteikimo ceremoniją Berlyne, kur buvo liaupsinamas jo klasikinis stilius ir įtaka madai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-11-08 15:17, atnaujinta 2018-02-20 12:27

Futbolo legenda ketvirtadienį buvo pagerbta per 15-ąją GQ apdovanojimų įteikimo ceremoniją Berlyne, kur buvo liaupsinamas jo klasikinis stilius ir įtaka madai.

GQ vokiškojo leidimo vyriausiasis redaktorius Jose RedondoVega sakė: „Kaip joks kitas sportininkas Davidas Beckhamas simbolizuoja stilių ir įtaką madai. Tendencijas lemiančiais ir, kartais, drąsiais savo pasirodymais jis nutiesė tiltą tarp dizaino, modelių, fotografų pasaulio ir pasaulinės klasės sporto pasaulio, ir sugrąžino vyrų sportui spindesį“.

D.Beckhamas šį apdovanojimą gavo dvi dienos po to, kai jo žmona Victoria Beckham antradienį Londone buvo apdovanota „Harper's Bazaar“ „Metų moterų“ apdovanojimu už „Ypatingą indėlį į britų madą“.

GQ apdovanojimą gavo ir australų dainininkė Kylie Minogue - ji buvo paskelbta „Metų dama“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.