Miegantį J.Bieberį nufilmavusi mergina prabilo apie jų naktį

Portale „YouTube“ patalpintas vaizdo įrašas, kuriame tamsiaplaukė mergina filmuoja miegantį Justiną Bieberį, sukėlė tikrą ažiotažą internetinėje erdvėje – o štai dabar paslaptingoji mergina pirmą kartą prabilo apie naktį, kuomet su popmuzikos žvaigžde liko vienui viena.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 2:33 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:11 AM

Per interviu Tati Neves pareiškė, kad iš tiesų miegojo su J.Bieberiu vienoje lovoje, tačiau ar jiedu mylėjosi – taip ir neatsakė.

Paklausta, ar ji ir paauglių dievukas bučiavosi, Tati ironiškai paklausė: „O kaip jums atrodo, jei jo miegamajame buvome vieni?“

T.Neves taip pat atskleidė, kad į J.Bieberio vakarėlį pateko dėka savo draugo, dirbančio didžėjumi.

Kaip lrytas.lt rašė anksčiau, dainos „The Boyfriend“ atlikėjas vaizdo įraše iki pusės nuogas miega ant didžiulės sofos su jo stiliaus ženklu tapusia raudona beisbolo kepuraite prie šono, kol mergina jį filmuoja mobiliuoju telefonu.

Penkiolikos sekundžių įrašo pabaigoje ji atsuka kamerą į save, pasiunčia oro bučinį ir šypsosi bei mojuoja tebesnūduriuojančiai žvaigždei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.