C.Crawford už bjaurų elgesį kadaise buvo išvaryta iš fotosesijos

Žymus fotografas Bruce'as Weberis, bendradarbiavęs su tokiais prekės ženklais kaip „Versace“, „Abercrombie“ ir „Vogue“, pirmą kartą prabilo apie nemalonų incidentą su supermodeliu Cindy Crawford.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 7:41 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:41 AM

Per interviu portalui „Huffington Post“, B.Weberis atskleidė, kad C.Crawford yra vienintelis modelis per visą jo karjerą, kurį jam teko išvaryti iš fotosesijos.

Tai buvo „Revlon“ kompanijai skirti filmavimai, vykę viename iš Los Andželo bokso klubų. Fotografuojama buvo ne tik supermanekenė, bet ir keletas garbingo amžiaus boksininkų. B.Weberis teigia, kad C.Crawford buvo labai įžūli ir elgėsi šiurkščiai su visa komanda.

Pasaulinė grožio ikona, kurios kontraktas su „Revlon“ kompanija baigėsi 2001 metais, per fotosesiją priėjo prie meno direktoriaus ir pasipiktinusiu tonu paklausė: „Kodėl Bruce'as fotografuoja tuos senus boksininkus, kuomet galėtų fotografuoti mane? Mano šukuosena ir makiažas jau padaryti.“

Meno direktorius šiuos žodžius perdavė B.Weberiui, o šis nurūko tiesiai pas C.Crawford ir paklausė jos: „Ar tu išties taip pasakei?“ Kuomet C.Crawford patvirtino, kad tai – jos žodžiai, fotografas liepė jai nešdintis namo. Apsiašarojusi manekenė netrukus paliko fotosesijos aikštelę.

Laimei, po šio incidento fotografas vis dėlto susibičiuliavo su dabar jau 47-erių podiumo gražuole.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.