Amerikiečių atlikėja T.Swift pasipuošė Didžiosios Britanijos vėliavą simbolizuojančia suknele

Priekyje trumpa suknelė, gale – žeme besivelkantis šleifas, simboliška skrybėlaitė ir įmantrūs aukštakulniai. Taip apsirengusi į trečiadienį „Victoria's Secret“ šou žengė amerikiečių dainininkė Taylor Swift.

Taylor Swift "Victoria's Secret" renginyje pasirodė vilkėdama Didžiosios Britanijos vėliavą simbolizuojančią suknelę.<br>AP nuotr.
Taylor Swift "Victoria's Secret" renginyje pasirodė vilkėdama Didžiosios Britanijos vėliavą simbolizuojančią suknelę.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-14 11:59, atnaujinta 2018-02-20 09:22

Septynių „Grammy“ statulėlių laimėtoja užbaigė įspūdingą pasirodymą sudainuodama geriausias savo dainas, tarp kurių – ir kūrinį „I Knew You Were Trouble“. Sprendimas apsivilkti tokią suknelę buvo vertinamas dviprasmiškai: vieni žavėjosi merginos drąsa, kiti – peikė už nepagarbą vėliavai. Emocijas dar labiau užaštrino tai, kad renginys vyko Niujorke.

„Victoria's Secret“ šou žymus visame pasaulyje ne tik dėl prabangių apatinių demonstravimo, bet ir dėl įspūdingų kostiumų ir gyvo garso koncerto. Manekenėms pristatinėjant „Victoria's Secret“ koncertavo grupės „Fall Out Boy“, „Neon Jungle“ bei „Great Big World“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.