F.Kirkorovas pritrenkė Rusiją: „Aš turiu žmoną, su kuria gražiai ir laimingai gyvename!“

Pagyvensim - pamatysim.

Atlikėjas padarė sensacingą pareiškimą: „Mano vaikai turi mamą! Aš turiu žmoną, su kuria gražiai ir laimingai gyvename!“<br>K.Samarino nuotr.
Atlikėjas padarė sensacingą pareiškimą: „Mano vaikai turi mamą! Aš turiu žmoną, su kuria gražiai ir laimingai gyvename!“<br>K.Samarino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-19 11:47, atnaujinta 2018-02-20 07:05

Garsusis atlikėjas padarė sensacingą pareiškimą: „Mano vaikai turi mamą! Aš turiu žmoną, su kuria gražiai ir laimingai gyvename!“

Šie F.Kirkorovo žodžiai buvo tolygūs griaustiniui iš giedro dangaus. Nejau dainininkas pagaliau vedė? Ir kas gi toji laiminga išrinktoji?

„Rodyti jos visai šaliai nėra prasmės. Tai - mano ir mano vaikų gyvenimas“, - tik tiek pasakė F.Kirkorovas.

44-erių Rusijos scenos žvaigždė turėjo daug moterų, bet vedęs buvo tik kartą. Jo santuoka su Rusijos primadona Ala Pugačiova tęsėsi 10 metų. „Scena man buvo svarbiau už šeimyninį gyvenimą, ir dėl to praradau Alą. Jei turėčiau galimybę atsukti laikrodį atgal ir viską pakeisti - nė akimirką nedvejočiau!“ - prisipažino F.Kirkorovas.

A.Pugačiova teigia, kad jos santuoka su F.Kirkorovu buvo klaida, ir jis buvęs Dievo jai siųsta bausmė. Dar būdamas Rusijos primadonos sutuoktinis, jis susipažino su atlikėja Anastasija Stockaja.

„Aš net norėjau ją vesti!“ - teigia F.Kirkorovas. Bet garsusis atlikėjas prarado ir A.Pugačiovą, ir šeimyniniam gyvenimui nepasiruošusią A.Stockają - daugelį metų buvo vienas.

„Gyvenimas be mamos neįmanomas, todėl mano vaikai žino šį žodį. Jie turi realią galimybę pajusti motinišką meilę ir rūpinimąsi“, - sako F.Kirkorovas.

Ir todėl, kad šios laimės neatbaidytų, garsusis atlikėjas slepia savo išrinktąją. Juk ankstesni, plačiai nuskambėję viešumoje jo romanai baigėsi liūdnai.

Ar F.Kirkorovo gerbėjai pamatys tą, kuriai jis pasiūlė savo ranką ir širdį? O gal tai tik garsaus atlikėjo viešųjų ryšių akcija?

Pagyvensim - pamatysim.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.