Paaiškėjo, kad velionė B.Murphy galėjo būti nunuodyta

Aiškėja naujos Brittany Murphy mirties aplinkybės – velionės tėvo užsakytos ekspertizės rezultatai atskleidė, kad moters organizme buvo itin didelė dozė nuodingų medžiagų. Neatmetama galimybė, kad B.Murphy buvo nunuodyta žiurkių nuodais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2013, 10:55 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:38 AM

Kaip lrytas.lt rašė anksčau, kad filmo „8-oji mylia“ žvaigždė mirė gruodžio 20-ąją sustojus širdžiai savo ir vyro, britų scenaristo Simono Monjacko namuose Holivude. Jai buvo 32-eji.

Tuo metu Los Anždelo apygardos koronerio tarnyba paskelbė, kad B.Murphy mirė nuo plaučių uždegimo, o jos mirtį taip pat paskatino anemija ir apsinuodijimas vaistais.

Tačiau moters tėvo Angelo Bertolotti užsakytas nepriklausomas tyrimas atskleidė, kad aktorė mirė ne natūralia mirtimi. Moters organizme mirties metu buvo rasta normas viršijusių sunkiųjų metalų, kurie dažnai pasitarnauja zoocidų gamyboje. Ekspertai ir B.Murphy šeimos nariai dabar tiki, kad moteris galėjo būti nunuodyta.

A.Bertolotti anksčiau yra teigęs: „Žiniasklaidoje šmėžavo straipsniai apie tai, kad mano dukra buvo anoreksikė ir narkomanė, bet tai – šlykštus melas, griovęs mano dukters reputaciją ir pamynęs jos atminimą. Aš nenurimsiu tol, kol nesužinosiu tiesios. Įvykdysiu teisingumą, kurio nusipelnė Brittany.“

Primename, kad praėjus vos 5 mėnesiams po aktorės mirties, savo namuose negyvas rastas ir B. Murphy vyras Simonas Monjackas. Jis buvo palaidotas šalia savo žmonos Holivudo kalvose esančiose kapinėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.