Beckhamai ištiesė pagalbos ranką nukentėjusiems nuo taifūno Filipinuose

Gražuolis Davidas Beckhamas ir mados pasaulį užkariavusi jo mylimoji Victoria prisidėjo prie akcijos, paaukodami prašmatnius savo apdarus tam, kad surinktų lėšų Filipinus sukrėtusio taifūno aukoms.

Beckhamų šeima ištiesė pagalbos ranką nukentėjusiems nuo taifūno Filipinuose.
Beckhamų šeima ištiesė pagalbos ranką nukentėjusiems nuo taifūno Filipinuose.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 3:53 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:51 AM

Garsioji porelė paaukojo šimtus prabangių Victorios batų porų, tūkstančius kainavusius dizainerių apdarus, keletą Davido beisbolo kepurėlių bei kadaise jo kūną puošusius „Dolce & Gabanna“ kostiumus.

Tikima, kad tarp paaukotų apdarų yra ir 39-erių Victorios suknelė, kurią ši vilkėjo per Venecijos filmų festivalį, įvykusį 2006 metų rugsėjo mėnesį. O taip pat daugybė „Roberto Cavalli“ apdarų ir pribloškiančių „Jimmy Choo“ batelių porų, teigia naujienų portalas „Mail Online“.

V.Beckham, ragindama ir kitus aukoti šiam kilniam tikslui, teigė: „Visi mes savo drabužinėje turime dulkančių, seniai pamirštų apdarų, kurių niekuomet nevilkėjome. Tad supakuokite juos ir nusiųskite Raudonojo Kryžiaus draugijai, kuri šiuos parduos, o surinktas lėšas paaukos nukentėjusiems nuo taifūno Filipinuose. Ačiū jums.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.