Draugų būryje A.Ditkovskytė ir A.Čadovas paminėjo slaptas įkurtuves

Kai gražuolė Agnė Ditkovskytė ir jos vyras Aleksejus Čadovas draugus pasikvietė į svečius Pamaskvėje, niekas nė neįtarė, kokia proga yra rengiamas susitikimas. Tik atvykus į prabangų namą paaiškėjo, kad artistai nusprendė surengti slaptas įkurtuves, rašo portalas dni.ru.

Draugų būryje A.Ditkovskytė ir A.Čadovas paminėjo slaptas įkurtuves.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Draugų būryje A.Ditkovskytė ir A.Čadovas paminėjo slaptas įkurtuves.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 12:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:59 AM

Visai neseniai A.Ditkovskytė su mylimuoju įsigijo prašmatnų, net nuosavą muzikos įrašų studiją turintį namą – esą to troško pats aktorius, dabar galintis gitara barškinti kada tik geidžia jo širdis.

Įkurtuves paminėti įsimylėjėliai nusprendė nestandartiškai – išsiųsdami kvietimus draugams jie nurodė tik susitikimo vietą, tačiau priežasties nepaminėjo. Tik tuomet, kai susirinko visi svečiai, Agnė ir Aleksejus atskleidė, jog prabangus namas ir yra tas paslaptingasis „šeimyninis lizdelis“, apie kurio statybas gandai sklandė jau kurį laiką.

Primename, kad A.Ditkovskytės ir A.Čadovo santykiai turėjo daug pakilimų ir nuopolių. Šiedu buvo išsiskyrę kone metams, tačiau ir vėl susiėję nusprendė laiko veltui negaišti – ėmė ir susituokė. Agnės ir Aleksejaus santykiai nuo pat pradžių buvo sudėtingi: ji užaugo Vilniuje, bet tiki, kad galėtų gyventi bet kuriame pasaulio krašte, o Aleksejus – tikras Rusijos patriotas. Net ir kalbant apie kiną poros skoniai – visiškai priešingi. Nepaisant to, artistai myli ir yra įdomūs vienas kitam, o tai, pasak Agnės, ir yra svarbiausia.

Aktoriai susipažino 2006 metais, filmuojantis filme „Žara“. Tuomet Agnė dar nė nebuvo sulaukusi pilnametystės, tačiau A.Čadovo tai negąsdino – jiedu jau visai netrukus apsigyveno kartu.

„Pirmąjį kartą išvydęs Agnę supratau, kad ji – man skirtas žmogus. Su kiekviena diena vis labiau įsitikinu, kad nesuklydau“, – per interviu teigė A.Čadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.