Princo Harry mylimoji - priešingybė Williamo žmonai Catherine

Geidžiamiausių pasaulio jaunikių sąrašas trumpėja. Iš jo gali būti išbrauktas skandalingomis išdaigomis pagarsėjęs Didžiosios Britanijos princas Harry (29 m.). Karšto būdo, šelmiškos šypsenos Harry sutramdė Cressida Bonas (24 m.).

Princą Harry sutramdė karšto būdo, šelmiškos šypsenos Cressida Bonas.
Princą Harry sutramdė karšto būdo, šelmiškos šypsenos Cressida Bonas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 12:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:59 AM

Britai jau lažinasi, kad princas Harry netrukus paprašys žaviosios šviesiaplaukės rankos.

„Dar niekada nemačiau princo Harry tokio laimingo. Jis myli Cressidą, jie abu labai panašūs. Jei jų santykiai ir toliau taip gerai klostysis, esu šimtu procentų įsitikinęs, kad kitais metais išgirsime apie princo Harry ir Cressidos sužadėtuves”, – žurnalui „Us Weekly” sakė šaltinis iš princo aplinkos.

Išties reikalai krypsta į rimtąją pusę. Princas Harry buvo atsivežęs savo mylimąją į medžioklės iškylą Sandringamo dvare. Tiesa, joje Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II nedalyvavo. Bet šis princo kvietimas reiškia, kad jis pradeda Cressidą supažindinti su savo šeima, pamažėle įtraukia į šeimos renginius.

Beje, princo Harry brolis princas Williamas taip pat buvo atsivežęs būsimąją žmoną Catherine Middleton į Sandringamo dvarą prieš pasiūlydamas jai savo ranką ir širdį.

Cressidą su princu Harry praėjusių metų gegužę supažindino jo pusseserė princesė Eugenie. Ji nuo mažų dienų yra geriausia Cressidos bičiulė. Princui iškart krito į akį graži, draugiška ir linksma šviesiaplaukė, nesureikšminusi pažinties ir neprimenanti nuobodžios aukštuomenės panelės.

C.Bonas motina Mary Gaye Georgiana Lorna Curzon kilusi iš labai turtingos bankininkų Curzonų šeimos. Cressidos tėvas Jeffrey Bonasas – įtakingas verslininkas, mokslus krimtęs Oksfordo universitete.

C.Bonas – šauni ir visai žemiška mergina. Bet, kaip teigia princo Harry aplinkos šaltiniai, ši šviesiaplaukė yra visiška princo Williamo žmonos Catherine priešingybė.

C.Bonas studijavo Bate esančiame Prior Parko koledže – uždaroje mokymo įstaigoje, po to perėjo į mokyklą Bakingamšyro grafystėje, vėliau studijavo choreografiją Lidso universitete. Beje, čia mokėsi ir buvusi princo Harry mylimoji, taip pat šviesiaplaukė Chelsy Davy. Tik abiejų merginų studijų laikas buvo skirtingas.

Teigiama, kad C.Bonas teikia pirmenybę tenisui, mėgsta slidinėti. Lidso universiteto teatro spektaklyje „Otelas” ji suvaidino Dezdemoną ir sulaukė gerų atsiliepimų apie savo vaidybą.

Kalbama, kad Cressidos netikra sesuo Isabella buvo įsimylėjusi princą Williamą dar prieš jam sutinkant C.Middleton. Beje, kai Isabelle tuokėsi, Cressida jai atliko meilės dainą.

C.Bonas nevengia savo pamėgtų drabužių vilkėti kelis kartus. Ji gali puoštis garsių dizainerių suknelėmis, bet kasdien dėvi paprastus drabužius.

Cressidai patinka sportiniai bateliai, jai nieko nereiškia apsitempti trumpą, pilvo nedengiančią palaidinukę – su šiuo drabužiu ji puikiai jaučiasi.

Britų žiniasklaidos teigimu, C.Bonas puikiai pritaps prie karališkosios šeimos ir turi visas tas geras savybes, kurių reikia princesei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.