Atvira Ch.Aguileros suknelė išryškino pavydėtinus žvaigždės kūno linkius

Vos per praėjusių metų Amerikos muzikos apdovanojimus putlutė Ch.Aguilera nevaržoma trypčiojo ant scenos ir gerbėjus viliojo savo „plius“ dydžio figūra. Tačiau šiemet, panašu, viskas apsivertė aukštyn kojomis. Apdovanojimų ceremonijoje pasirodžiusi popmuzikos žvaigždė privertė atvipti daugelį žandikaulių – atvira suknele pasidabinusi moteris publiką nustebino kone perpus lieknesnėmis kūno linijomis, nei praėjusiais metais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:14 AM

Įspraudusi pavydėtinas kūno linijas į figūrą apgaubiančią suknelę su skeltukais ir pasipuošusi blizgiais aukštakulniais–žudikais, Ch.Aguilera raudonuoju kilimu žengė taip, lyg jai nebuvo lygių. Saikingas makiažas išryškino gražiausius moters veido bruožus, o kruopščiai parinkti aksesuarai puikiai susiliejo su visuma.

Vos prieš metus susidūrusi su aršia kritika dėl itin padidėjusio kūno svorio, dabar Ch.Aguilera, panašu, gali tik pasijuokti iš visų piktų žodžių negailėjusių asmenų.

Nuotraukų galerijoje - ir 2012 metų Amerikos muzikos apdovanojimų vaizdai, kuomet purpurinės spalvos suknia pasidabinusi moteris publiką viliojo savo sultingomis ir prieštaringas kalbas kėlusiomis kūno formomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.