Beyonce Egipte sulaukė antausio

JAV popžvaigždės statusas kai kurių musulmoniškų šalių pareigūnams nedaro didelio įspūdžio. Tuo įsitikino garsi atlikėja Beyonce, Egipte dėl savo elgesio turėjusi nemalonumų.

Pasaulyje garsi atlikėja Beyonce užsitraukė Egipto pareigūnų nemalonę.<br>AP nuotr.
Pasaulyje garsi atlikėja Beyonce užsitraukė Egipto pareigūnų nemalonę.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 7:27 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:55 AM

Dainininkė čia buvo apkaltinta nemandagumu ir išvaryta iš garsiųjų Gizos piramidžių.

Beyonce užrūstino vyriausiąjį šalies egiptologą Zahi Hawassą, kuris anksčiau ėjo ministro, atsakingo už kultūros paveldą, pareigas, rašo „Lietuvos rytas“.

Vyras turėjo surengti atlikėjai ekskursiją po piramides, bet galiausiai atsisakė tai padaryti, nes pasipiktino garsenybės vėlavimu ir jos palydos elgesiu.

„Dauguma žmonių, kuriems vedu ekskursijas, yra labai malonūs ir mes susidraugaujame. Tačiau ši dama? Ji sakė, kad ateis 15 valandą, bet pavėlavo. Aš pasakiau: „Turėtumėt pasakyti: „Atsiprašau, aš vėluoju.“ Tačiau ji nepravėrė burnos“, – apie pažintį su Beyonce pasakojo Z.Hawassas.

Egiptologas į ekskursiją atsivedė fotografą, o čia paaiškėjo, kad Beyonce irgi atsivedė savo fotografą bei apsaugininką. Kai Z.Hawasso fotografas ėmė daryti nuotraukas, apsaugininkas esą šiurkščiai jį sustabdė.

„Jei vos nesmogi mano fotografui ir esi nemandagi – lauk.

Nesuteikiu privilegijos dalyvauti mano ekskursijoje. Pasakiau, kad Beyonce yra kvaila, ir išėjau“, – apie incidentą pasakojo Z.Hawassas.

Tiesa, buvęs ministras ir pats garsėja įžūliu elgesiu ir pripažįsta turintis priešų. „Žmonės mane puola, nes esu garsus. Kai nusivežiau prezidentą Baracką Obamą į Gizą, kupranugariu jojantis vyras mane atpažino ir paklausė: „Bet kas yra Hawasso draugas?“

Kai aš skaičiau paskaitą „Millennium Dome“ (centras Londone. – Red.), manęs paklausyti atėjo 1700 žmonių. Billo Clintono – 700“, – nesikuklino egiptologas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.