Kol Catherine prižiūri kūdikį, princas Williamas linksminasi su Jon Bon Jovi

Visi su malonumu užtraukia jau klasika tapusią Jon Bon Jovi dainą „Livin' On A Prayer“. Panašu, kad išimtys netaikomos net karališkosios šeimos atstovams. Antradienį per labdaringą vakarą princas Williamas šį kūrinį uždainavo kartu su jos autoriumi ir Taylor Swift.

Taylor Swift, Jon Bon Jovi ir princas Williamas kartu sudainavo kūrinį „Livin' On A Prayer“.<br>AP nuotr.
Taylor Swift, Jon Bon Jovi ir princas Williamas kartu sudainavo kūrinį „Livin' On A Prayer“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 7:41 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:55 AM

Princas nustebino į Kensingtono rūmus susirinkusius svečius, kai priėmė Bon Jovi kvietimą užlipti ant scenos. Po pasirodymo Williamas juokavo, kad dainuodamas prieš 600 žmonių minią jis jautėsi lyg muzikos pasaulio žvaigždė.

„Williamas buvo tikrai labai linksmas. Tai buvo magiška akimirka: visur žibėjo lemputės, iš dangaus krito netikras sniegas... Buvo labai gražu. Man labai pasisekė, kad aš ten buvau“, – vėliau kalbėjo T.Swift.

Ji tikino, kad gerbėjų pilnos salės jai dar nesuteikė tiek džiaugsmo, kiek dainavimas kartu su Didžiosios Britanijos princu.

Į labdaringą vakarą Kensingtono rūmuose princas Williamas atvyko vienas. Jo žmona Catherine liko namie prižiūrėti jų sūnaus princo George'o.

Dar visai neseniai princas Harry juokavo, kad jo brolis Williamas jau pavargo nuo nepaliaujamų savo 4 mėnesių sūnaus riksmų.

Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis princas George'as gimė liepos 22-ąją toje pačioje ligoninėje, kurioje prieš 31 metus gimė ir jo tėvas princas Williamas. Mažylis užima trečiąją vietą eilėje dėl sosto – po savo senelio princo Charleso ir tėvo princo Williamo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl G. Nausėda dar nelaimėjo?