Australų viešbutis didžiuojasi J.Bieberio grafičiais

Vienas Australijos viešbutis pasiskelbė grafičių „Belieberiu“, nors tai ir nepatiko miesto valdžiai.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-11-29 12:00, atnaujinta 2018-02-20 02:10

Kvinslande esančio Gold Kousto viešbutis „QT Hotel“ paskelbė, kad leido Justinui Bieberiui grafičiais išpiešti savo sieną. Kanadiečių dainininkas ir kiti žmonės internete paskelbė nuotraukas, kuriose matyti ant viešbučio sienos iš lauko pusės fluorescentiniais dažais išpurkšti animaciniai personažai.

Sulaukęs kritikos viešbutis ketvirtadienį pakeitė savo puslapį „Facebook“: paskelbė J.Bieberio, jo grafičių nuotraukas ir pareiškimą: „Jis atsiklausė ir mes pasakėme TAIP“.

Gold Kousto meras Tomas Tate'as sakė, kad dainininkas gali pakirsti miesto pastangas kovoti su grafičiais.

„Paskutinis dalykas, kurio norime, yra grafičių šlovinimas ir didesnis skaičius jaunuolių, galvojančių, kad taip daryti šaunu“, - sakė jis.

Laiške viešbučiui T.Tate'as tvirtino, jog miestas gali reikalauti nuvalyti grafičius privačiose erdvėse, jeigu jie yra matomi iš viešųjų erdvių.

Tačiau tolesniuose pranešimuose „Facebook“ puslapyje „QT Hotel“ vadino J.Bieberį puikiu viešbučio svečiu ir nurodė norintis propaguoti grafičius kaip meno formą. Viešbutis pakvietė menininkus pasidalyti savo darbų pavyzdžiais, kad juos būtų galima vertinti, ir nurodė, kad atrinktiems menininkams bus pasiūlyta viena viešbučio siena, kurią jie galės išpiešti.

„Viešbučiui tai buvo sėkmingas ėjimas – kad Justinas nori nupiešti meno kūrinį iš dėkingumo už savo viešnagę, - sakoma penktadienį elektroniniu paštu išsiuntinėtame viešbučio pareiškime. - Šį meno kūrinį dabar gali pamatyti šio artisto gerbėjai, ir mes manome, kad tai – nuostabus papildymas spalvingai Gold Kousto meno scenai“.

J.Bieberis trečiadienį koncertavo Brisbane, o penktadienį ir šeštadienį koncertuos Sidnėjuje. 19-metė popmuzikos žvaigždė atvyko į Australiją po problemų neišvengusių gastrolių Lotynų Amerikoje. Jis atsiprašė argentiniečių pasirodžius nuotraukoms, kuriose matyti, kaip jis scenoje koja velka jų šalies vėliavą.

Be to, iš vieno koncerto jis išėjo anksčiau, nes, kaip atrodo, apsinuodijo maistu, o Brazilijos policija nori jį apklausti dėl grafičių toje šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.