Dosnių įžymybių dovanos: kruizinės kelionės, prabangūs automobiliai ir auksinės vonios

Prabangūs automobiliai, garsių mados namų rankinės, deimantais puošti žiedai ir namai – tokias dovanas savo artimiesiems teikia pramogų pasaulio žvaigždės, uždirbančios įspūdingas sumas, rašo „Lietuvos ryto” priedas „Stilius”.

Net 100 savo valdomos kompanijos „Harpo” darbuotojų Oprah išsiuntė į 10 dienų prabangią kelionę kruiziniu laivu.
Net 100 savo valdomos kompanijos „Harpo” darbuotojų Oprah išsiuntė į 10 dienų prabangią kelionę kruiziniu laivu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 1:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:06 AM

Itin populiari prabangi dovana tarp ryškiausių žvaigždžių – išskirtiniai automobiliai.

Dainininkė Beyonce (32 m.) savo mylimajam Jay-Z (43 m.) yra įteikusi apie 2 mln. dolerių (daugiau nei 5 mln. litų) kainuojantį automobilį „Bugatti Veyron Grand Sport”.

O reperis Jay-Z, matyt, atsidėkodamas Beyonce už prabangųjį „Bugatti”, jai padovanojo keletą rankinių, už kurias sumokėjo 350 tūkst. dolerių (beveik 900 tūkst. litų).

Žurnalo „Forbes” įtakingiausia pasaulio garsenybe paskelbta televizijos žvaigždė Oprah Winfrey (59 m.) gali pretenduoti ir į mylimiausios bei dosniausios darbdavės titulą.

Net 100 savo valdomos kompanijos „Harpo” darbuotojų Oprah išsiuntė į 10 dienų prabangią kelionę kruiziniu laivu po Viduržemio jūrą. Tokia dovana nuosavo televizijos kanalo vadovei atsiėjo 750 tūkst. dolerių (beveik 2 mln. litų).

Originalumu teikdamas dovanas galėtų pasigirti boksininkas Mike’as Tysonas (47 m.). Matyt, prabangūs namai ir automobiliai jam atrodė per banali dovana mylimai moteriai, todėl M.Tysonas, kaip savo meilės įrodymą, žmonai Robin Givens (48 m.) įteikė 2 mln. dolerių (daugiau nei 5 mln. litų) kainavusią auksinę vonią.

Tačiau net tokia dovana nepadėjo porai išsaugoti santuokos – M.Tysonas ir R.Givens išsiskyrė 1988-aisiais.

Dainininkas Justinas Bieberis (19 m.) neseniai dovana nustebino savo tėvą Jeremy Bieberį.

Tėvui, su kuriuo neaugo, bet artimai bendrauja, Justinas įteikė namą, už kurį sumokėjo 850 tūkst. JAV dolerių (beveik 2,2 mln. litų). Penkių miegamųjų name Ontarijo provincijoje Kanadoje Jeremy gyvens su dabartine savo šeima. Pats dainininkas šiuo metu gyvena 6 mln. dolerių (daugiau nei 15 mln. litų) kainavusiame name Los Andžele.

Ne mažiau įspūdingą sumą – 387 tūkst. dolerių (beveik 1 mln. litų) už dovaną savo mylimajam atlikėjui Kanye Westui (32 m.) suplojo ir televizijos žvaigždė Kim Kardashian (33 m.). Garsi amerikietė savo dukters tėvui ir sužadėtiniui įteikė automobilio „Lamborghini Aventador” raktelius.

O štai garsus futbolininkas Davidas Beckhamas (38 m.) visko turinčiai žmonai Victoriai (39 m.) įteikė prabangiąją „Hermès Himalayan Croc Birkin” rankinę. Dovana žmonai Davidui atsiėjo 129 tūkst. dolerių (daugiau nei 330 tūkst. litų).

Pasaulyje garsi kompanija „Omega” paruošė nuostabiausią dovaną moteriai – naują laikrodį „Ladymatic Diamonds and Pearls”, kuris kainuoja apie 180 tūkst. dolerių (444 tūkst. litų). Juvelyrikos ir mechanikos šedevrą jau pasidovanojo žavioji Nicole Kidman (46 m.). Šios aktorės vardas visuomet siejamas su elegancija ir geru skoniu.

„Oskaro” laureatė nauja puošmena buvo pasidabinusi per Kanų kino festivalį. N.Kidman vilkėjo santūrią juodą suknelę – segint tokį puošnų laikrodį kaip „Ladymatic Diamonds and Pearls” nieko daugiau ir nereikia. Perlų, briliantų, tauriųjų metalų ir talentingos moters grožio derinys buvo didžiausia Kanų šventės raudonojo kilimo puošmena.

Prabangiu limuzinu važinėja ir dainininkė Mariah Carey (44 m.) – jį gavo iš sutuoktinio Nicko Cannono (33 m.). Už dovaną mylimai žmonai reperis ir televizijos artistas sumokėjo 400 tūkst. dolerių (daugiau nei 1 mln. litų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.