Modelis N.Vodianova – apie nėštumą, skyrybas ir naują mylimąjį

Kuklumu garsėjantis supermodelis Natalija Vodianova galų gale atvėrė tą savo gyvenimo pusę, kurią vis stengėsi nuslėpti nuo pašalinių akių. Per naujausią interviu podiumo gražuolė atskleidė, kaip žinią apie tai, kad šioji laukiasi 4 vaiko, priėmė jos vyresnėliai, kodėl buvusį vyrą Justiną Portmaną ji vis dar tebelaiko artimu žmogumi, kokie yra jos santykiai su dabartiniu draugu Antoine'u Arnaultu ir kodėl ne visuomet pavyksta būti tobula mama.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 1:54 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:06 AM

Visai neseniai paaiškėjo, kad 9 metus trukusi santuoka su J.Portmanu, padovanojusi porai 3 žavius vaikus, oficialiai nutraukta. „Taip, galų gale teismas mus išskyrė. Kelias buvo išties nelengvas – mano buvęs vyras ilgą laiką vengė skyrybų temos, nenorėjo susitikti su advokatais. Laimei, visa tai liko praeityje. Vaikai gyvens pakaitomis tiek pas mane, tiek pas Justiną. Jeigu būtų mano valia, su savo buvusiu vyru palaikyčiau draugiškus santykius, tačiau tai, deja, nėra įmanoma“, – teigia supermodelis.

Vis dėlto žavioji manekenė prisipažino, kad buvusį vyrą laiko itin artimu žmogumi. „Jokios draugystės tarp mūsų nebėra, tačiau Justinas visuomet liks mūsų šeimos dalimi. Visokių artimųjų būna... Juk negali jų atsisakyti“, – atsidusdama teigė N.Vodianova.

Sūnūs Lucas Alexanderis (10 m.) ir Viktoras (4 m.) bei dukra Neva (6 m.) jau žino apie tai, kad netrukus jų šeimą papildys dar vienas šeimos narys. „Kartais, kai skaitau jiems knygas, Neva manęs paklausia, ar ir pilve tūnantis mažylis klausosi mano pasakojimų. Ir aš visuomet atsakau „taip“. O kaskart prieš gulant miegoti vaikai ateina mums su mažyliu palinkėti saldžių sapnų“, – N.Vodianovos žodžius cituoja portalas „7days“.

Net ir būdama nėščia Natalija randa laiko rūpintis savo prieš 9 metus įkurtu labdaros fondu „Apnuoginta širdis“, dėl kurio 44 Rusijos miestuose atsirado vaikų žaidimų aikštelės. Pasak manekenės, įtempta darbotvarkė neglumina jos partnerio A.Arnaulto, turtingiausio Prancūzijoje žmogaus ir prabangos ženklų magnato Bernardo Arnaulto sūnaus.

„Na, taip, jis kartais burba. Ypač tuomet, kai peržengiu ribas. Vis dėlto didžiąją dalį laiko praleidžiu namuose. O ir dirbti iš namų šiais laikais – puikios sąlygos. Antoine'as labai užimtas žmogus, ir tikiu, kad jam patinka šalia savęs turėti veiklią moterį, o ne tiesiog namų šeimininkę“, – savo pamąstymus atskleidė supermanekenė.

Tarp Natalijos ir Antoine'o – šeimyniški santykiai. „Man atrodo, kad mes visai normali šeima... Juk daug dirbantis vyras ir žmona – kasdieniškas reiškinys. Svarbiausia, kad savo energija dalijamės tarpusavyje. Abu mes esam besąlygiškai mylintys. Žinau, kad kartais Antoine'ui reikia nusileisti – sutikti su jo žodžiais ir tiesiog būti nuolankia žmona. Vis dėlto šiuo metu mūsų santykiai yra tiesiog puikūs: mylim, gerbiam ir suprantam vienas kitą“, – prisipažino Natalija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.