R.Williamsas prisipažino rūkantis „žolę“

Kitąmet 40-tąjį gimtadienį švęsiantis Robbie Williamsas gal ir atrodo kaip subrendęs vyras ir atsidavęs tėvas, tačiau širdyje jis visą gyvenimą liks šiek tiek maištaujantis paauglys.

R.Williamsas prisipažino rūkantis „žolę“.<br>„Reuters“ nuotr.
R.Williamsas prisipažino rūkantis „žolę“.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 9:33 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:15 AM

Hito „Rock DJ“ atlikėjas atskleidė, kad reguliariai rūko „žolę“, ir prisipažino, kad pastarąjį kartą gerai apsvaigęs buvo prieš porą dienų.

34-erių aktorę Ayda Field vedęs popmuzikos atlikėjas neslepia ir to, kad anksčiau buvo priklausomas nuo receptinių vaistų ir kartą yra bandęs heroino.

Vis dėlto žavusis dainininkas tikina nepraradęs savikontrolės ir štai dabar jaučiasi esąs atsakingesnis nei kada nors anksčiau – 1-erių dukters Theorodoros Rose priežiūra, panašu, įkrėtė šiek tiek proto garsiajam tėveliui.

„Po Theo gimimo tapau atsargesnis. Pastarąjį kartą gėriau prieš 13 metų, o „žolę“ rūkiau prieš kelias dienas. Nerūkau daug – priešingai, suvartoju nedidelį kiekį, tiesiog tam, kad atsipalaiduočiau. Juk kartais galiu sau leisti pašėlti, svarbiausia – kontroliuoti save“, – teigia R.Williamsas.

Įžymybė taip pat prisipažino, kad po to, kai tapo tėvu, ant jo pečių užgriuvo didelė atsakomybė. Tačiau rūpinimasis dukra, pasak Robbie, išėjo į naudą. „Rūpinuosi ja, tačiau ta atsakomybė, kurią jaučiu... Atrodo, lyg tuo pačiu ji rūpintųsi manimi“, – prisipažino dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.