Po skyrybų su S.Keibler atsigavęs G.Clooney – atvirai apie asmeninį gyvenimą

Vienas žavingiausių Holivudo vyrų George'as Clooney su gražuole Stacy Keibler išsiskyrė dar šių metų vasarą. Jam prireikė kelių mėnesių apmąstymams, kad vėl galėtų atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 6:51 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:19 AM

Su žurnalo „W Magazine“ žurnaliste aktorius kalbėjo apie gyvenimo prasmę, savo karjerą ir šeimyninį gyvenimą. Žurnalistei pasiteiravus, kas vyro ir moters santykiuose yra svarbiausia – aistra, romantika ar laukinis seksas – G.Clooney atsakė: „Aistra... Tik ji sąlygoja likusius du dalykus.“

Kas jo didžioji gyvenimo meilė?

„Tokios dar nesutikau...“ – trumpai atsakė aktorius.

Nenuostabu, nes G.Clooney artimi draugai tvirtina, kad jis pabėga nuo visų moterų, kurios trokšta vedybų. Taip nutiko ir paskutiniajai jo meilei S.Keibler, su kuria aktorius susitikinėjo dvejus metus. Dar visai neseniai S.Keibler buvo vadinama rimta pretendente į G.Clooney žmonas.

„W Magazine“ žurnalistei pakreipus kalbą link vedybų temos aktorius papasakojo, kokios norėtų žmonos. Jo idealai – Audrey Hepburn ir Grace Kelly.

„Vaikystėje buvau įsimylėjęs Audrey Hepburn. Žiūrėjau filmus su ja ir galvojau, kad nieko elegantiškesnio man dar nėra tekę matyti. Aš beprotiškai ją įsimylėjau“, – pasakojo G.Clooney.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.