Artimiausiuose A.Ditkovskytės ir A.Čadovo planuose – vaikai

8 metus trunkanti Aleksejaus Čadovo ir Agnės Ditkovskytės meilės istorija turėjo įvairių pakilimų ir nuopuolių. Vos prieš metus atšokę vestuves įsimylėjėliai galų gale nusprendė atskleisti visas kortas: papasakoti apie savo šeimyninę laimę ir ateities planus.

Artimiausiuose A.Ditkovskytės ir A.Čadovo planuose - vaikai<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Artimiausiuose A.Ditkovskytės ir A.Čadovo planuose - vaikai<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2013, 7:44 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:52 PM

Šiandieną Agnė ir Aleksejus – pora ne tik realiame gyvenime, tačiau ir filmavimo aikštelėje. „Visiems atrodo, kad nuolat filmuojamės kartu. Tačiau naujausias filmas, kuriame vaidiname, „Vij“ – tėra trečiasis mūsų bendro darbo vaisius“, – teigia Agnė.

Vis dėlto A.Ditkovskytė ir A.Čadovas daug laiko praleidžia ir atskirai. „Tai, kad kuriam laikui dėl darbo tenka išsiskirti – normalus reiškinys aktorių šeimoje“, – teigė Aleksejus. Pridurdama Agnė tvirtino, kad savo vyru pasitiki visu 100 proc.

„Man vos 25-eri, mano charakteris vis dar formuojasi, vis dar tebeieškau savęs. Tai toks amžius, kuomet jautiesi esąs suaugęs, tačiau kartais vis vien suklysti, pasimeti. Tačiau kad ir kaip gyvenimas mus mėtytų, Aleksejus vis vien stengiasi prie manęs prisitaikyti. Prisiekiu - niekuomet nemačiau poros, kurioje vyras su moterimi elgtųsi taip, kaip Aleksejus elgiasi su manimi“, – portalui „HELLO!“ teigė Agnė.

Talkindamas žmonai A.Čadovas prisipažino, kad gyvena taip, kaip ir turėtų gyventi: su mylima žmona, pasislėpę toli nuo miesto šurmulio ir piktų akių. Artimiausi poros planai – susilaukti dviejų vaikų. Teigiama, kad pora norėtų dukrelės ir sūnaus.

Primename, kad aktoriai susipažino 2006 metais, filmuojantis filme „Žara“. Tuomet Agnė dar nė nebuvo sulaukusi pilnametystės, tačiau A.Čadovo tai negąsdino – jiedu jau visai netrukus apsigyveno kartu.

„Pirmąjį kartą išvydęs Agnę supratau, kad ji – man skirtas žmogus. Su kiekviena diena vis labiau įsitikinu, kad nesuklydau“, – per interviu teigė A.Čadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.