Drauges N.Kidman ir N.Watts sukiršino šlovės troškulys

Artimai draugavusios aktorės Nicole Kidman (46 m.) ir Naomi Watts (45 m.) pastaruoju metu vengia net susitikti ir viena kitai negaili karčių žodžių. Kokia katė perbėgo tarp gražuolių, kurios Holivude buvo vadinamos neišskiriamomis?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2013, 6:03 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:25 PM

Dar nespėjo susipykti

Progos pabrėžti, kad yra geriausios draugės, nepraleidžia aktorės Jennifer Aniston (44 m.) ir Courtney Cox (49 m.).

Jos susipažino prieš 19 metų populiaraus televizijos serialo „Draugai” filmavimo aikštelėje.

Nors C.Cox neseniai prisipažino, kad jų draugystė yra tvirta, nes grindžiama visišku pasitikėjimu, pikti liežuviai vis garsiau pliauškia, jog gražius aktorių santykius taip pat temdo debesys.

Penelope Cruz (39 m.) ir Salma Hayek (49 m.) taip pat laikomos artimomis bičiulėmis.

Kai gražioji Ispanijos aktorė P.Cruz persikėlė gyventi į Ameriką, ten ji pažinojo tik S.Hayek. Meksikiečių kilmės aktorė padėjo P.Cruz karjeros Holivude pradžioje, priglaudė savo namuose.

Tamsiaplaukės aktorės – labai panašios. Iš pirmo žvilgsnio galėtum pasakyti, kad jos yra seserys.

Jaunystėje jos kartu dalyvaudavo aktorių atrankose, drauge šturmavo Holivudą, o išgarsėjusios viena kitos draugystę ėmė vertinti dar labiau.

Bendri pasirodymai viešumoje, iškylos į gamtą su mylimais vyrais – N.Kidman ir N.Watts visada būdavo kartu.

Abi tokio pat išsilavinimo, panašios išvaizdos – lieknos, šviesiaplaukės, mėlynakės.

Net drabužius Nicole ir Naomi rinkdavosi panašaus stiliaus. Mados apžvalgininkai ne kartą joms buvo įgėlę už tai, kad ant raudonojo kilimo pasirodo beveik vienodomis suknelėmis.

Atrodė, kad tai artimiausios draugės visame Holivude. Bet pastaruoju metu N.Kidman ir N.Watts santykiai netikėtai pašlijo. Teigiama, kad Holivudo žvaigždės nebendrauja jau keletą mėnesių.

Ėmė tvyroti įtampa

Pastarąjį kartą aktorės buvo susitikusios vasario mėnesį per „Oskarų” teikimo ceremoniją. Tuomet N.Watts žurnalistams pasakojo, kaip kūrė princesės Dianos vaidmenį filme „Princesė Diana”, o N.Kidman dalijosi įspūdžiais iš juostos „Monako Grace” filmavimo. Joje aktorė atliko pagrindinį – Grace Kelly vaidmenį.

Aktorės pajuokavo, kad ta proga surengs princesės ir kunigaikštienės vakarėlį prie arbatos puodelio.

„Tai, kad abi šiais metais įkūnijome tokias garsias moteris, yra smagus sutapimas, bet mes jokiais būdais nelyginame savo vaidmenų”, – linksmai kalbėjo aktorės.

Per „Oskarų” teikimo ceremoniją Nicole ir Naomi šypsojosi viena kitai, tačiau Holivudo apžvalgininkai jau tada pastebėjo šaltą mandagumą.

„Tarp Nicole ir Naomi tvyro įtampa”, – reportažuose pabrėžė žurnalistai.

Atsisakė padėti

Kai kurie apžvalgininkai teigia, kad įtampa tarp aktorių atsirado kur kas anksčiau. Jie surado 2006 metų australų leidinį „Woman’s Day”, kuriame buvo rašoma: „Nicole ir Naomi – tik viešumoje geriausios draugės. Užkulisiuose kalbama, kad N.Kidman jau keletą metų neduoda ramybės nuostabi N.Watts vaidyba juostose „Malholando kelias” ir „King Kongas”. Be to, N.Kidman pavydi, kad N.Watts yra nominuota „Oskarui” už vaidmenį dramoje „21 gramas”.”

Netrukus paaiškėjo dar vienas faktas. Likus mėnesiui iki šių metų „Oskarų” teikimo ceremonijos N.Kidman buvo pakviesta nusifilmuoti reklaminiame televizijos kanalo CBS klipe „60 minučių”. Juo siekta palaikyti N.Watts, kuri buvo nominuota kaip geriausia aktorė už darbą veiksmo dramoje „Pragaras rojuje”. Filme pasakojama apie 2004 metais Tailandą nusiaubusį cunamį.

Daugelis buvo nustebę, kai N.Kidman atsisakė filmuotis klipe – ji nepanoro palaikyti bičiulės tokią svarbią gyvenimo akimirką.

N.Kidman agentas pareiškė, kad aktorės darbo grafikas labai įtemptas, todėl jai sunku rasti laisvo laiko.

„Nicole nepalaiko Naomi, nes paprasčiausiai pavydi. Juk N.Watts buvo nominuota „Oskarui”, o ji – ne”, – piktinosi leidinys „Daily Mail”.

N.Kidman elgesys įžeidė N.Watts, bet tąsyk ji tyliai nurijo karčią piliulę.

Rado progą įgelti

Netrukus N.Watts sulaukė progos atsikeršyti N.Kidman. Tai įvyko N.Kidman žurnalui „Good Health” atvirai papasakojus apie botulino injekcijas, kurios pakenkė jos veidui.

„Mano veidas buvo tarsi užšaldytas, negalėjau vaidinti”, – tąkart skundėsi N.Kidman.

Netrukus N.Watts kalbėdamasi su to paties leidinio žurnalistu tarsi tarp kitko mestelėjo: „Esu įsitikinusi, kad įžymių moterų vaidmenis gali atlikti ne visos aktorės. Tos, kurios pasinaudojo plastikos chirurgų paslaugomis, neturi tokios galimybės, nes atrodo kvailai.”

Išsigando konkurencijos

Šį rudenį vienas nutikimas galutinai supykdė kadaise buvusias artimas bičiules.

Sudarant išankstinį pretendentų į 2014 metų „Oskarus” sąrašą geriausios aktorės kategorijoje atsidūrė ir N.Kidman, ir N.Watts.

Nicole – už vaidmenį filme „Monako Grace”, Naomi – už darbą juostoje „Princesė Diana”.

Abi biografinės dramos šiais metais turėjo atkeliauti į didžiuosius ekranus.

Pasaulinė „Princesės Dianos” premjera jau įvyko, o studija „The Weinstein Company” biografinės dramos „Monako Grace” pristatymą nukėlė į 2014-ųjų pavasarį.

Nors oficialiai teigiama, kad kūrėjams prireikė daugiau laiko montažo darbams, manoma, jog tikroji priežastis yra kita. Greičiausiai „Monako Grace” kūrėjai pabijojo konkurencijos su „Princese Diana”.

Kalbama, kad būtent N.Kidman įkalbėjo studijos vadovus atidėti premjeros datą. Nusileisti draugei per svarbiausios kino premijos teikimo ceremoniją jai būtų buvę per daug.

Per „Oskarus” laukia intriga

Aktorės jau kurį laiką viešumoje nesirodo kartu. Sklinda gandas, kad N.Kidman nė už ką nesutinka dalyvauti renginyje, jei žino, kad į jį pakviesta ir N.Watts.

Tad ar N.Kidman pasirodys ateinančių metų „Oskarų” teikimo ceremonijoje, kurioje gali būti apdovanota N.Watts? Tokį klausimą kelia žurnalistai, rašantys apie Holivudą. Tai greičiausiai bus viena pagrindinių artėjančio renginio intrigų.

Ir bičiulės, ir varžovės

N.Kidman ir N.Watts susipažino 1991-aisiais per vieną aktorių atranką.

Tais pat metais jos kartu filmavosi Australijos televizijos seriale „Flirtas” – abi atliko nedidelius vaidmenis.

Nors aktorės tapo geriausiomis draugėmis, nuo to laiko kartu nevaidino.

„Mes su Nicole esame priekabios ir išrankios – niekaip negalime išsirinkti scenarijaus, kuris tiktų abiem”, – aiškino N.Watts.

Dabar apžvalgininkai linkę manyti, kad nei Nicole, nei Naomi nebūtų galėjusios pakęsti, jeigu tame pačiame filme vienai būtų tekęs pagrindinis vaidmuo, o kitai – antraplanis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.