C.Diaz be makiažo - eilinė moteris

Gražuolė Holivudo aktorė Cameron Diaz nusprendė nudžiuginti gerbėjus ir pasidalyti nuotrauka, atskleidžiančia, kaip šioji atrodo be preciziškai vizažistų atlikto makiažo ir kruopščiai ištiesintų plaukų. Tačiau didžiausio dėmesio nuotraukoje vis dėlto susilaukė meiliai C.Diaz rankose laikoma „The Body Book“ knyga, kurios autorė - ji pati.

C.Diaz be makiažo.<br>„Instagram“ nuotr.
C.Diaz be makiažo.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2013, 7:56 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:18 PM

„Vienas iš tų momentų, kuriais didžiuojuosi labiausiai“ – toks užrašas lydėjo įžymybės „Instagram“ paskyroje patalpintą nuotrauką. Be jokios abejonės – C.Diaz išties džiaugiasi jau visai netrukus išleisianti pirmąją savo knygą, kurioje dalijasi patarimais apie sveiką gyvenseną, grožį ir pozityvų mąstymą.

41-erių filmo „Patarėjas“ žvaigždė dar 2011 metais atskleidė, kad maitinasi itin sveikai ir tam skiria didelį dėmesį. „Stengiuosi valgyti tik sveiką maistą. Kas dieną gaunu daug baltymų iš jautienos, vištienos, žuvies, žalumynų, avižų – tai mano figūros paslaptis“, – per interviu su „US Weekly“ teigė C.Diaz.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.