B.Spears: „Savo vaikus paverčiau pabaisomis“

Popmuzikos princesė Britney Spears per itin atvirą interviu prisipažino, kad savo atžalas pavertė tikromis pabaisomis. B.Spears teigė, kad šlovė jos sūnų gyvenimą pasuko pačia netinkamiausia linkme. Per neseniai įvykusią animacinio filmo premjerą mažamečiai tiesiog maudėsi motinos šlovės spinduliuose.

B.Spears: "Savo vaikus paverčiau pabaisomis".<br>AP nuotr.
B.Spears: "Savo vaikus paverčiau pabaisomis".<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2013, 1:16 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:26 PM

„Mane tai gąsdina. Pati paverčiau juos pabaisomis. Jie nieko nebijo: nei paparacų, nei kamerų, nei masės žmonių. Per premjerą Jaydenas pašaipiai iš visko juokėsi ir jautėsi esąs lyg Bradas Pittas. Jis visiems spaudė rankas, bendravo su mano gerbėjais. Siaubas. Tada ir pagalvojau: „O Dieve, ką aš padariau! Juk tai mano mažylis.“

Kadangi B.Spears populiarumą pelnė būdama dar visai jauna, JAV popmuzikos atlikėja to paties savo vaikams nelinki ir visaip kaip stengiasi juos apsaugoti nuo perdėto žiniasklaidos dėmesio. „Kuomet išgarsėjau, jaučiausi kaip sapne. Atrodė lyg miegočiau ir niekaip negalėčiau pabusti. Visų svarbiausia, kas tuo metu yra šalia tavęs – tai turėtų būti tikri draugai ir žmonės, kurie padeda tau sugrįžti į realybę. Na, žinote, kad visai varžteliai neatsisuktų. Tapti popmuzikos žvaigžde esant labai jauno amžiaus – tai tikrai turi savo pasekmes“, – teigia B.Spears.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.