Skiriasi R.Goslingas ir E.Mendes

Pirmo ryškumo Holivudo porelė Ryanas Goslingas ir Eva Mendes nusprendė pasukti skirtingais keliais. Kalbos apie tai, kad aktoriai nusprendė padaryti pauzę savo santykiuose, sklando jau ilgą laiką. Teigiama, kad skyrybų priežastis – E.Mendes emocionalumas ir nežabojamas pavydas. Situaciją dar labiau pablogina tai, kad Eva trokšta susilaukti vaikų, o Ryanas dar nesijaučia esąs pasirengęs tėvystei.

Skiriasi R.Goslingas ir E.Mendes.
Skiriasi R.Goslingas ir E.Mendes.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-19 17:51, atnaujinta 2018-02-19 18:20

„Prieš padėkos dieną Eva ir Ryanas suprato, kad jų santykiuose viskas keičiasi reaktyviniu greičiu ir, kad nuo žengimo prie altoriaus juos skiria vos vienas žingsnis. O santuoka nei vienam, nei kitam nėra labai reikalinga. Jie nusprendė laikinai išsiskirti ir pagalvoti dėl tolimesnės bendravimo eigos“, – teigia porai artimas šaltinis.

Primename, kad R.Goslingas (32 m.) ir E.Mendes (39 m.) prieš dvejus metus susipažino vaidindami juostoje „Niujorko šešėlyje“.

Filmuojant paskutinius kriminalinės dramos „Niujorko šešėlyje“ kadrus niekam iš kūrybinės grupės nebuvo paslaptis, kad R.Goslingas ir E.Mendes yra daugiau nei bičiuliai.

Juostoje į įsimylėjėlių vaidmenis įsijautę aktoriai ir pasibaigus filmavimui vis dažniau būdavo pastebimi kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.