E.Mendes laukiasi kūdikio nuo buvusio mylimojo R.Goslingo?

Tikima, kad Holivudo aktorė Eva Mendes, visai neseniai išsiskyrusi su ilgamečiu partneriu Ryanu Goslingu, gali būti nėščia. Apie tai pirmadienį pranešta portale „MailOnline“ ir nurodoma, jog informacija gauta iš patikimų šaltinių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 5:16 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:23 PM

Gandai apie E.Mendes nėštumą pasklido po to, kai 39-erių aktorė atsisakė atlikti kūno skenavimą Los Andželo oro uoste. „Esu nėščia!“ – pasak šaltinių, taip aktorė pareiškė oro uosto darbuotojams, mat per procedūrą atsiranda tikimybė apšvitinti vaisių.

Aktorės gerbėjai suskubo daryti įvairias prielaidas, kad nėštumas ir vėl sujungs neseniai išsiskyrusius aktorius.

Kaip anksčiau rašė lrytas.lt, R.Goslingo ir E.Mendes skyrybų priežastis – E.Mendes emocionalumas ir nežabojamas pavydas. Situaciją dar labiau pablogino Evos troškimas susilaukti vaikų, o Ryanas dar nesijautė esąs pasirengęs tėvystei.

„Prieš padėkos dieną Eva ir Ryanas suprato, kad jų santykiai keičiasi reaktyviniu greičiu ir kad nuo žengimo prie altoriaus juos skiria vos vienas žingsnis. O santuoka nei vienam, nei kitam nėra reikalinga. Jie nusprendė laikinai išsiskirti ir pasvarstyti dėl tolimesnės bendravimo eigos“, – teigė porai artimas šaltinis.

Primename, kad R.Goslingas (32 m.) ir E.Mendes (39 m.) prieš daugiau nei dvejus metus susipažino vaidindami juostoje „Niujorko šešėlyje“.

Filmuojant paskutinius kriminalinės dramos „Niujorko šešėlyje“ kadrus niekam iš kūrybinės grupės nebuvo paslaptis, kad R.Goslingas ir E.Mendes yra daugiau nei bičiuliai.

Juostoje į įsimylėjėlių vaidmenis įsijautę aktoriai ir pasibaigus filmavimui vis dažniau būdavo pastebimi kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.