A.Jolie ir B.Pittas keliasi gyventi į Afriką

Holivudo aktoriai ir daugiavaikiai tėvai Bradas Pittas ir Angelina Jolie keliasi gyventi į Pietų Afrikos Respubliką (PAR). Johanesburgas bus garsiosios šeimos namai aštuonis mėnesius, kol 50-metis B.Pittas su aktoriumi George'u Clooney kurs naują filmą. Aktorių porai teks nuomotis namą. Tai jiems kainuos 61 tūkstantį dolerių, pranešė „StarHit“.

B.Pittas ir A.Jolie - viena žaviausių Holivudo porų.<br>"Reuters" nuotr.
B.Pittas ir A.Jolie - viena žaviausių Holivudo porų.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-04 19:51, atnaujinta 2018-02-16 17:15

Bradą ir Angeliną su Afrika sieja šilti prisiminimai. Jų pirmasis biologinis vaikas duktė Siloh Nouvel pasaulį išvydo 2006 metais Namibijoje. Tuomet vietos valdžia ėmėsi precedento neturinčių saugumo priemonių. Be to, anksčiau pora Etiopijoje įsidukrino mergaitę Zaharą Marley.

Žvaigždžių šeimyna lengvai keliauja iš žemyno į žemyną. Bradas ir Angelina visada pasiima vaikus. Pavyzdžiui, kai 38 metų A.Jolie kūrė filmą Australijoje, visos šešios atžalos buvo su ja. B.Pittas juos aplankydavo, nes pats tuo metu filmavosi Londone.

Tačiau šeimynos kelionė į Afriką gali būti susijusi ne tik su B.Pitto darbu. Sklinda gandai, kad aktoriai nori įsisūnyti dar vieną berniuką. Šnekama, kad didžiąją dalį kalėdinių švenčių Bradas ir Angelina praleido planuodami šeimos padidėjimą. Iš pradžių juodu norėjo įsisūnyti berniuką iš Jordanijos, bet šioje šalyje labai sudėtinga įsivaikinimo procedūra. Todėl dabar jie derasi su Etiopijos vaikų prieglaudomis.

A.Jolie ir B.Pittas jau augina šešis vaikus: tris biologinius – 5-mečius dvynius Knoxą Leoną ir Viviennne Marcheline, 7-metę Siloh Nouvel ir tris įvaikintus – 12-metį Madoxą Chivaną, 10-metį Paxą Thieną ir 9-metę Zaharą Marley.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.