Prokurorė: „Ch.Brownas kelia vis didesnę grėsmę visuomenei“

Dainininkui Chrisui Brownui (24 m.) pavyko išvengti kalėjimo, nepaisant to, kad prokurorė jį paskelbė keliančiu grėsmę visuomenei.

Pirmadienį Los Andžele vyko Chriso Browno teismas.<br>AP nuotr.
Pirmadienį Los Andžele vyko Chriso Browno teismas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-04 22:20, atnaujinta 2018-02-16 17:15

Atlikėjas atsidūrė teisiamojo suole dėl vyro užpuolimo naktiniame klube praėjusių metų lapkritį. Šioje byloje yra ir sunkinančių aplinkybių – Ch.Brownui dar nepasibaigė bandomasis laikotarpis po jo buvusios merginos Rihannos sumušimo „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse 2009 metais.

Kaltintoja, prokurorė Mary Murrey, prašė teismo tučtuojau suimti dainininką, nes jis „kelia vis didesnę grėsmę visuomenei“. Kaip pavyzdį prokurorė paminėjo atvejį, kai Ch.Brownas po ginčo su motina sviedė plytą į jos automobilio langą.

Vis dėlto atlikėjo advokatas patikino, kad Ch.Brownas pamažu keičiasi į gerąją pusę.

Ch.Browną nuo kalėjimo kameros išgelbėjo tik pasižadėjimas dalyvauti reabilitacijos programoje, per kurią jis turėtų išsiaiškinti savo pykčio protrūkių priežastis ir išmokti valdyti agresiją.

Iki 2014 metų rugpjūčio Ch.Brownas turi tūkstantį valandų valyti grafičius ar dirbti kitokį visuomenei naudingą darbą. Papildomų valandų jam buvo pridėta praėjusiais metais, kai prokurorai apkaltino jį deramai neatlikus jam skirtų darbų gimtojoje Virdžinijos valstijoje.

Be bausmės, kuri Ch.Browno lauktų, jeigu jis būtų pripažintas kaltu Vašingtono byloje, jam taip pat gali grėsti kalėjimas iki ketverių metų tuo atveju, jei Los Andželo teisėjas nuspręstų, kad jis pažeidė bandomojo laikotarpio dėl Rihannos užpuolimo sąlygas. 

Kitas teismo posėdis dėl Ch.Browno numatytas vasario pabaigoje. 

Nemalonumai - dažnas palydovas

„Kiss Kiss“ atlikėjas ir jo palyda 2012 metais taip pat dalyvavo muštynėse viename Niujorko klube su reperiu Drake'u, o praėjusių metų sausį - peštynėse automobilių stovėjimo aikštelėje su Franku Oceanu.

2011 metų kovą po sunkaus interviu televizijos žurnalistei Robin Roberts jis nusiaubė užkulisius ir išdaužė vieną langą.

Praėjusių metų birželį viena 24 metų moteris apkaltino Ch.Browną užpuolimu po jo šou naktiniame klube Kalifornijoje. Moteris tvirtina, kad jis pastūmęs parbloškė ją ant žemės ir ji smarkiai susižalojo kelį. Vėliau tie kaltinimai dainininkui buvo panaikinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.