Aktorė E.Hurley - B.Clintono meilužė?

Pasklidus gandams, kad aktorė Elizabeth Hurley turėjo ilgalaikį romaną su buvusiu JAV prezidentu Billu Clintonu, ši suskubo tokią informaciją neigti. Tačiau kalbos iš niekur neatsiranda.

„Absurdiškai kvailos istorijos apie mane ir Billą Clintoną. Visiška netiesa. Ji mano advokatų rankose“, - tokias kalbas bandė socialiniame tinkle neigti E.Hurley.<br>AP nuotr.
„Absurdiškai kvailos istorijos apie mane ir Billą Clintoną. Visiška netiesa. Ji mano advokatų rankose“, - tokias kalbas bandė socialiniame tinkle neigti E.Hurley.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2014, 10:06 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:17 PM

Pasirodo, politiko gražuolės jausmai įsižiebė po to, kai juos supažindino buvęs E.Hurley vaikinas Tomas Sizemore'as.

Įraše užfiksuotas jo prisipažinimas, esą jis suorganizavo slaptą savo buvusios merginos ir B.Clintono pasimatymą. Jame girdėti, kaip T.Sizemore'as kalba su dviem asmenimis ir pasakoja, kad buvęs JAV prezidentas naudojasi savo padėtimi siekdamas gauti E.Hurley telefono numerį ir vėliau ją prisivilioti į vieną lėktuvą, skridusį iš Los Andželo į Vašingtoną.

„Duok man telefono numerį. Tu kvaily, aš esu vyriausiasis JAV kariuomenės vadas. Duok man tą suknistą numerį", - įraše prezidentą B.Clintoną citavo buvęs E.Hurley vaikinas.

Šiame įraše aktorius pasakoja, kaip jis Baltuosiuose rūmuose dalyvavo savo filmo „Gelbstint eilinį Rajeną“ peržiūroje, kai tuometinis JAV prezidentas B.Clintonas primygtinai pradėjo prašyti jo buvusios merginos telefono numerio.

Teigiama, kad gražuolės ir B.Clintono santykiai užsimezgė dar 1998, kuomet B.Clintonas vis dar buvo šalies vadovo poste.

„Absurdiškai kvailos istorijos apie mane ir Billą Clintoną. Visiška netiesa. Ji mano advokatų rankose“, - tokias kalbas bandė socialiniame tinkle neigti E.Hurley.

B.Clintonas savo prezidentavimo metu turėjo audringą romaną su Baltųjų rūmų stažuotoja Monica Lewinsky.

M.Lewinski, atlikdama praktiką Baltuosiuose rūmuose, užmezgė intymius santykius su tuometiniu prezidentu B.Clintonu. Nors jam pavyko išvengti apkaltos, meilės afera gerokai aptemdė antrąją jo kadenciją (1997-2001).

B.Clintonas yra vedęs JAV valstybės sekretorę Hillary Clinton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.