J.Deppas ir A.Heard prie altoriaus žengs Bahamose

Dar sausio mėnesį žiniasklaidoje pasklido žinia apie tai, kad aktorius Johnny Deppas pasipiršo 27-erių mylimajai Amber Heard. Pasak dienraščio „Daily Stars“, pora nutarė negaišti laiko ir jau planuoja savo vestuves.

J.Deppas ir A.Heard prie altoriaus žengs Bahamose.<br>„Reuters” nuotr.
J.Deppas ir A.Heard prie altoriaus žengs Bahamose.<br>„Reuters” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 10:21 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:52 PM

„Johnny ir Amber nori netradicinių vestuvių privačioje aktoriaus saloje „Little Halls Pond Cay“ Bahamose. Po tuoktuvių ceremonijos artimųjų ir svečių laukia barbekiu vakarėlis ir šokiai iki paryčių, klausantis žymių atlikėjų pasirodymų. Pora nenori pompastiškos, holivudiškos vestuvių ceremonijos“, – teigė porai artimas šaltinis.

Johnny ir Amber pradėjo susitikinėti vos tik aktorius ir Vanessa Paradis nutraukė savo santykius prieš pusantrų metų. J.Deppas ir A.Heard susipažino „Romo dienoraštis“ filmavimo aikštelėje.

Prieš metus pora patyrė santykių krizę ir biseksuali Amber grįžo pas savo buvusią mylimąją modelį Marie de Villepin. Vėliau šviesiaplaukė gražuolė susitikinėjo su menininke Tasya van Ree, bet ją metusi sugrįžo pas J.Deppą.

Štai V.Paradis ir Johnny meilė truko 14 metų. Juodu susilaukė dviejų vaikų: Lily-Rose Melody ir Jacko Johno Christopherio.

Iki tol J.Deppas susitikinėjo su keletu įžymybių, įskaitant ir nutrauktas sužadėtuves su Jennifer Gray, Winona Ryde ir Kate Moss. 1983 metais jis buvo vedęs Lori Anne Allison, tačiau po dvejų metų išsiskyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.