T.Swift pasidalijo naudingais santykių patarimais

Ne paslaptis, kad viena populiariausių šių dienų atlikėjų Taylor Swift vaikinus keičia kaip kojines. Šį kartą žurnalo „Glamour“ viršelį papuošusi žvaigždė pasidalijo karčia patirtimi ir skaitytojoms pateikė keletą laiko patikrintų patarimų, kaip puoselėti santykius.

T.Swift pasidalijo naudingais santykių patarimais.<br>AP nuotr.
T.Swift pasidalijo naudingais santykių patarimais.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 4:36 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:09 PM

Štai paklausta, ką daryti, kai vaikinas ima akivaizdžiai dominuoti ir rodyti valdžią, T.Swift pataria „atšalti“. „Neatsakykite į jo žinutes ir skambučius tol, kol jo neapims mažytis panikos priepuolis. Pavyzdžiui, tol, kol jis nepasirodys ant jūsų durų slenksčio ar nepaliks balso žinutės. Jis turi parodyti, kad iš tiesų yra susidomėjęs jumis“, – teigė dainininkė.

24-erių įžymybė taip pat pataria saugoti garbę ir negaišti laiko analizuojant, kodėl į kone poemą primenančias žinutes jus dominantis žmogus teatrašo keletą vangių žodžių. „Neeikvokite savo brangaus laiko ir pastangų dėl tų, kurie akivaizdžiai to nevertina“, – vertingiausiu patarimu pasidalijo T.Swift.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.