Slaviško kraujo moterys nokautuoja garsius vyrus

Merginoms iš buvusios Sovietų Sąjungos šalių, bandančioms pabėgti nuo provincialaus gyvenimo į Vakarus, kartais pasiseka. Štai penkis kartus vedęs ir skyręsis Holivudo aktorius Jeanas Claude'as van Damme'as dabar savo sužadėtine vadina ukrainietę Alioną Kaveriną, o britų serialo „Šerlokas“, šiuo metu rodomo ir per Lietuvos televiziją, žvaigždė Benedictas Cumberbatchas neatsispyrė rusų manekenės Katios Jelizarovos žavesiui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2014, 11:17 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:24 PM

Vienas geriausių veiksmo filmų aktorių J.C.van Damme'as (53 m.) savo sužadėtinei iš Ukrainos nupirko butą Kryvyj Riho mieste. A.Kaverinai (27 m.) tai buvo maloni staigmena – iki šiol ji su tėvais gyvena „chruščiovkėje“. Netrukus J.C.van Damme'o draugė persikels į naują butą, kuriame netrukus bus baigtas remontas, praneša „StarHit“.

Nekilnojamojo turto kaina nežinoma, bet anksčiau Aliona jau gyrėsi iš aktoriaus gautomis brangiomis dovanomis – papuošalais, rankinukais ir 90 tūkst. dolerių vertės laikrodžiu „Rolex“.

J.C.van Damme'as ir A.Kaverina draugauja jau keletą metų. Pasak merginos, Vania, kaip ji vadina sužadėtinį, jai prisipažįsta meilę 100 kartų per dieną.

Holivudo žvaigždė ir Kryvyj Riho pedagoginio universiteto auklėtinė susipažino 2009 metais Honkonge diskotekoje. Aliona pribloškė aktorių šokėjos gebėjimais. 26 metų amžiaus skirtumas įsimylėjėlių negąsdina. Per spaudos konferenciją aktorius viešai pristatė merginą kaip savo sužadėtinę.

Šerloko Holmso vaidmens atlikėjo B.Cumberbatcho (37 m.) ir Londone gyvenančios manekenės K.Jelizarovos (27 m.) pažintis tokia artima draugyste nevirto, nors paparacai ir sugebėjo užfiksuoti juos meiliai leidžiančius laiką ir net besibučiuojančius.

Jiedu susipažino per vieną šventę Londono Haid parke, o praėjusią vasarą abu dalyvavo britų gėjų vestuvėse Ibisoje. Benedictas buvo ceremonijos vedėjas, o Katia – „nuotakos“ draugė. Pagal puikią anglišką tradiciją visi laisvi svečiai taip pat susiporuoja vienai nakčiai. Atsižvelgdamas į daugumos dalyvių specifinę orientaciją B.Cumberbatchas dar prieš vestuvių puotą rezervavo vietą šalia rusų gražuolės. K.Jelizarova taip pat pasinaudojo proga. Juodu nufotografavo paparacai, o kitą dieną britų spauda juos paskelbė pora.

Nežinia, ar lėmė spaudos ištrimituota Katios draugystė su B.Cumberbatchu („Šerloko Katia“, – taip ją pavadino žurnalistai), ar pačios K.Jelizarovos vardas (šiaip ar taip mados pasaulyje ji sukiojasi nuo 14 metų, kai gimtajame Saratove ją pastebėjo vienos modelių agentūros agentas – tas pats, kuris atrado ir Nataliją Vodianovą. Per 13 karjeros metų Katia bendradarbiavo su „Chanel“, „Calvin Klein“, „Versace“, „Valentino“, „Victoria's Secret“, dabar yra rusų kilmės amerikiečių dizainerio Leono Maxo mūza, gyvena prestižiniame Londono Čelsio rajone ir šiuo metu vis daugiau laiko skiria teatrui – ją galima pamatyti „Platform Theatre“ scenoje Kingskrose, spektaklyje „Saulės smūgis“ pagal Ivano Bunino ir Antono Čechovo apsakymus), bet K.Jelizarova buvo pakviesta į TV kanalo „Fox 25“ realybės šou „Susipažinkite: rusai“, skirtą rusų milijonierių diasporai. Pasak K.Jelizarovos, ji sutiko dalyvauti šou, kad sugriautų stereotipus apie rusų turtuolių gyvenimą Londone. Kalbėdama apie save manekenė tvirtino niekada nepirksianti marškinėlių brangioje „Prada“ parduotuvėje, jeigu visiškai sėkmingai juos galima įsigyti „Zaroje“.

Prieš šį šou K.Jelizarova pasinaudojo proga paatvirauti, ką žino apie mados pasaulio užkulisius, ir pareikšti savo nuomonę apie britus, o tai, tiesą sakant, nelabai patiko Ūkanotojo Albiono gyventojams.

„Yra žmonių, kurie kviečia modelius į klubus, kad jos atkreiptų pagyvenusių vyrų dėmesį, – pareiškė K.Jelizarova interviu „Times“. – Tai ne patraukliausia mūsų darbo dalis. Jeigu tu modelis ir agentūra tau kelis mėnesius nemoka, ką valgysi? Ir štai ateina žmogus, kuris sako: „Klausyk, mūsų klube rengiamos nemokamos vakarienės, ateik pati ir atsivesk draugių.“ O ten 20 vyrų įsistebeilija į tave, bet tu nekreipi dėmesio, nes tiesiog nori valgyti.“

K.Jelizarova papasakojo ir apie kančias, kurias turi iškentėti merginos, kad atitiktų dizainerių reikalavimus.

„Modelių agentūros verčia merginas sulysti iki išsekimo. Pažinojau modelių, kenčiančių nuo bulimijos, pažinojau tokių, kurios vartojo kokainą, kad skruostai būtų įkritę. Kai kurios dėl to netgi išsirauna dantis...“

Kliuvo ir britų moterims, kurios, anot K.Jelizarovos, per daug geria. „Tos merginos mane tiesiog šokiruoja. Rusijoje nepamatysi moters, kuri eina basomis, nes nebeišsilaiko ant aukštakulnių, arba griūva ant asfalto ir apsivemia. Galima pamatyti girtų vyrų, besivoliojančių gatvėje, bet vyrai vis dėlto yra vyrai. Juk yra tam tikros ribos, kurių moterims nederėtų peržengti. Tai tiesiog negražu, kaip ir londoniečių įprotis šlapintis vidury gatvės.“

Modelis iškritikavo ir bričių feministinius perlenkimus: „Mane pritrenkia, kai moteris pradeda rėkti ant vyro dėl to, kad jis metro užleido jai vietą. Feminizmas nereiškia, kad turi būti agresyvi žmonėms, kurie su tavimi gražiai elgiasi.“

Neliko apeita ir Didžiosios Britanijos stiprioji lytis, kuri, manekenės žodžiais tariant, ne tokia jau ir stipri, greičiau – atvirkščiai: „Britas niekada nepasakys: „Nesijaudink, aš viskuo pasirūpinsiu." O Rusijoje būtent taip ir elgiamasi – vyrai viską ima į savo rankas.“

Tačiau, kaip pastebi britų spauda, matyt, ne visi Jungtinės Karalystės vyrai tokie jau blogi, jei K.Jelizarova susitikinėja su B.Cumberbatchu.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.