Nuogybes demonstruojanti M.Cyrus prabilo apie politikės karjerą

Skandalistės vardą pelniusi Miley Cyrus turi didelių užmojų – dainininkė nori tapti politike. Miley įsitikinusi, kad taip galėtų paskatinti visuomenę tapti tolerantiškesne.

Miley tiki, kad jos laisvamaniškumas turėtų būti pavyzdžiu jauniems žmonėms.<br>„Vogue“ nuotr.
Miley tiki, kad jos laisvamaniškumas turėtų būti pavyzdžiu jauniems žmonėms.<br>„Vogue“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 7:49 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:47 AM

„Labai daug galvoju apie politiką, - sakė 21 metų dainininkė, kuri trokšta pakeisti pasaulį. - Nepaisant to, kad gyvename 21 amžiuje ir Amerika didžiuojasi esanti laisva šalimi, kartais mūsų visuomenėje nutinka nesuvokiami dalykai.

Čia vyrauja rasizmas ir diskriminacija. Aš kovoju su šiais reiškiniais. Aš reikalauju daugiau tolerancijos, ypač tuomet, kai kalba pakrypsta apie homoseksualus, kurie, be abejonės, turėtų turėti teisę tuoktis.“

M.Cyrus susidomėjimas politika – galimas giminės bruožas. Jos senelis Ronalas Ray Cyrusas buvo politikas, priklausęs Demokratų partijai.

Vis dėlto Miley elgesys ne itin tinka politikei: atlikėja nesikuklindama yra užtraukusi suktinę tiesiog ant scenos, vaizdo klipe „Wrecking Ball“ supasi nuoga ant pastatų griovimo rutulio ir nedviprasmiškai laižo kūjį. Merginos pasirodymas per MTV apdovanojimų ceremoniją buvo ne ką kuklesnis. Ji scenoje kaišiojo liežuvį ir dainavo, o jai per atkištą užpakalį plekšnojo latekso rūbais apsitempusi liliputė.

„Aš nesu eilinė pilietė. Mano profesija man leidžia elgtis taip, kaip aš noriu. Iššaukiantys drabužiai ar beprotiškos šukuosenos man nėra tabu. Galų gale juk aš sukuosi pramogų versle“, - tokį savo elgesį komentavo M.Cyrus.

Vėliau per interviu vokiškajam „Vogue“ Miley pasakė, kad jos laisvamaniškumas turėtų būti pavyzdžiu jauniems žmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.