Paaiškėjo naujų detalių apie J.Roberts sesers savižudybę

Filmo „Graži moteris“ žvaigždės Julios Roberts (46 m.) šeimą sukrėtė skaudi nelaimė – sekmadienį mirė aktorės sesuo Nancy Motes (37 m.). Nors iš pradžių buvo sakyta, kad Nancy galėjo perdozuoti narkotikų, jos sužadėtinis Johnas Dilbeckas tikina, jog N.Motes nusižudė.

Nusižudžiusi N.Motes paliko atsisveikinimo laišką, kuriame dėl visko kaltina garsią aktorę, savo seserį J.Roberts.<br>AP nuotr.
Nusižudžiusi N.Motes paliko atsisveikinimo laišką, kuriame dėl visko kaltina garsią aktorę, savo seserį J.Roberts.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2014, 6:16 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:57 AM

Jo teigimu, Nancy nusprendė nusižudyti, nes prieš pusmetį ją atstūmė jos pačios šeima.

Nancy ir Johno artimas draugas Johnas Fraschetti pasakojo žiniasklaidai, jog J.Roberts tik apsimeta, kad gedi dėl nusižudžiusios Nancy. Jo nuomone, būtent jie ir yra kalti dėl N.Motes mirties. J.Fraschetti tvirtina skaitęs jos penkių puslapių atsisveikinimo laišką.

N.Motes buvo jauniausia iš visų – Julios Roberts, Erico Roberts ir Lisos Roberts Gillan. Motina dukterų susilaukė nuo skirtingų vyrų.

Devyneriais metais už Julią jaunesnę Nancy slėgė garsios sesers šešėlis. Prieš pusmetį N.Motes prisipažino, kad jai buvo labai sunku buvo augti garsios sesers šešėlyje, juolab, kad J.Roberts savo seseriai buvo itin griežta ir dažnai priekaištaudavo dėl grožio standartų neatitinkančios išvaizdos.

Todėl dar visai neseniai Nancy ryžosi skrandžio mažinimo operacijai, kainavusiai 32 tūkst. JAV dolerių. Visai netroškusi likti skolinga garsiai seseriai Nancy pasiėmė paskolą iš banko. Po operacijos Nancy svoris sumažėjo 44 kilogramais, gegužę ji planavo vestuves su  J.Dilbecku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?