T.Swift gastrolių pabaigoje nusirėžė savo ilgas garbanas

Dainininkė Taylor Swift

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 12, 2014, 3:23 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:10 AM

Muzikos superžvaigždės gastrolės „Red Tour“ baigėsi koncertu sausakimšoje Londono arenoje „O2“ ir po finalinio šou ji Instagram.com pademonstravo savo naująją šukuoseną.

Ji paskelbė savo ir ypatingos viešnios Ellie Goulding, kuri su ja scenoje duetu atliko savo hitą „Burn“, nuotrauką ir prirašė: „Londone, niekada negalėčiau pakankamai tau padėkoti. Pasimatysim kitą kartą! PS: trumpi plaukai, nesijaudinkit (!!!)“.

Šviesiaplaukė gražuolė prieš plaukų nusitrumpinimą taip pat paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti aplinką ją susirinkusi didelė draugų grupė, o ji juokauja: „Nieko nedarom be žiūrovų, ar ne?“

Gerbėjai spėliojo, kad trumpą dainininkės šukuoseną įkvėpė velionė aktorė Shirley Temple, kuri mirė pirmadienį ir kuri garsėjo savo garbanotais šviesiais plaukais.

Prieš antradienio koncertą T.Swift Twitter.com parašė: „Sėdžiu O2 užkulisiuose Londone, galvoju apie tai, kokį įspūdingą ir nepaprastą gyvenimą gyveno Shirley Temple. Ačiū už prisiminimus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.