K.Winslet atskleidė, ką reiškia būti vieniša motina

Holivudo aktorė Kate Winslet, praėjusių metų gruodžio mėnesį  pagimdžiusi trečią vaikelį, atskleidė, ką reiškia būti vieniša motina. Veikiausiai gyvenimiška patirtis išties pagelbėjo filmo „Labor Day“ filmavimo aikštelėje, kai K.Winslet teko įkūnyti prislėgtą, vienišą motiną. Juk tuos pačius jausmus žymioji aktorė nė kartą išgyveno ir realiame gyvenime.

K.Winslet atskleidė, ką reiškia būti vieniša motina.<br>AP nuotr.
K.Winslet atskleidė, ką reiškia būti vieniša motina.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-14 06:17, atnaujinta 2018-02-16 08:34

"Mūsų visuomenė iki šiol teisia vienišas motinas. Ir nesvarbu, kas tu – multimilijonierė žvaigždė ar bedarbė, bandanti sudurti galą su galu. Patikėkite, išgyvenau tai savo kailiu – visai nesvarbu, kad esi aptekęs pinigais, nesvarbu ir tai, kad tavo atvaizdas puošia žurnalų viršelius. Kitų akyse vienišos moterys visuomet bus engiamos. Žaviuosi moterimis, kurios dirba, pluša ir tuo pat metu nepamiršta prižiūrėti savo vaikų, – tai iš tiesų yra šių dienų superherojės“, – teigia K.Winslet.

Primename, kad gruodį gimęs sūnelis yra pirmasis K.Winslet ir jos vyro N.Rocknrollo, „Virgin“ magnato Richardo Bransono sūnėno, vaikas. K.Winslet taip pat turi 13 metų dukrą Mią iš pirmosios santuokos su režisieriumi Jimu Threapletonu ir devynerių metų sūnų Joe iš antrosios santuokos su kino kūrėju Samu Mendesu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.