Aktorė H.Mirren karalių rūmuose sulaukė pritarimo

Dama Helen Mirren pagaliau sulaukė karališkojo pritarimo savo karalienės vaidmeniui

H.Mirren šiltai pasveikino Kembridžo kunigaikštienė Catherine.<br>"Reuters" nuotr.
H.Mirren šiltai pasveikino Kembridžo kunigaikštienė Catherine.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 18, 2014, 10:25 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:28 AM

Sekmadienį šiai aktorei BAFTA apdovanojimą už gyvenimo pasiekimus įteikė princas Williamas, monarchės vaikaitis, o po 24 valandų ji vėl buvo jo kompanijoje, tik šį kartą – karališkuosiuose rūmuose.

H.Mirren pasveikino Williamo žmona Kembridžo kunigaikštienė, kuri pajuokavo dėl to, kad jos vyras per BAFTA apdovanojimų ceremoniją aktorę pavadino „senele“.

Praėjusią savaitę H.Mirren jaudindamasi išreiškė viltį, jog Williamo dalyvavimas BAFTA ceremonijoje yra tikras ženklas, kad karališkajai šeimai patiko jos „Oskarą“ pelnęs princo senelės vaidmuo „Karalienėje“ (The Queen).

„Nemanau, kad jis teiktų apdovanojimą, jeigu karališkoji šeima jaustų, kad aš viską sugadinau. Viliuosi, tai yra ženklas, jog jie nemano, kad aš viską sugadinau. Bet aš nežinau ir niekada tikrai nežinosiu“, - sakė aktorė.

Pirmadienio vakaro Karališkosios dramos meno akademijos priėmime Bakingamo rūmuose taip pat dalyvavo Helena Bonham Carter, režisierius Steve'as McQueenas, Rogeris Moore'as, Joan Collins, dama Angela Lansbury, Ralphas Fiennesas, Uma Thurman ir Joely Richardson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.