Po maištingu Rihannos įvaizdžiu slepiasi nepasitikėjimas savimi

Dainininkė Rihanna susikūrė skandalingą įvaizdį baimindamasi, jog jos

Dainininkė Rihanna susikūrė skandalingą įvaizdį baimindamasi, jog jos balsas per silpnas, kad leistų jai išsiskirti muzikos industrijoje.<br>"Instagram" nuotr.
Dainininkė Rihanna susikūrė skandalingą įvaizdį baimindamasi, jog jos balsas per silpnas, kad leistų jai išsiskirti muzikos industrijoje.<br>"Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 19, 2014, 6:41 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:05 AM

Dainos „Stay“ atlikėja, kuri taip pat garsėja pikantiškais reklaminiais klipais bei išskirtiniu stiliumi, tvirtina, kad jos apranga jai yra būdas tapti neprilygstama muzikos pasaulyje.

„Visa tai ne dėl mano balso. Kalbant apie dainavimą, yra kur kas už mane talentingesnių žmonių. Geresnių balsų. Bet žmonės nori žinoti, kas esi. Mada yra aiškus ženklas, būdas išreikšti savo požiūrį, savo nuotaiką“, – sakė ji interviu JAV žurnalui „Vogue“.

„Aš neatsisakau savo kelio būti maištautoja arba bent jau turėti tokį suvokimą, nes daugelis sprendimų, kuriuos priimu, daugiausia kryptis, kuria noriu eiti, yra prieš plauką arba prieš griežtą visuomenės požiūrį. Galbūt tai neatitinka tų normų, bet man tai gerai“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.