V.Beckham prisipažino neskutanti kojų

Net ir turėdama intensyvią darbotvarkę buvusi kultinės popmuzikos grupės „Spice Girls“ narė Victoria Beckham randa laiko sportui. 39-erių dizainerė žurnalui „Allure“ prisipažino, kad kasdien iš lovos ropščiasi 6 valandą ryto, aunasi sportinius batelius ir net esant prastiems orams prisiverčia nubėgti 6,5 kilometro.

Victoria Beckham.<br>AP nuotr.
Victoria Beckham.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2014, 1:27 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:25 AM

Leidiniui ji taip pat papasakojo apie savo grožio procedūras. Gražuolio futbolininko Davido Beckhamo žmona prisipažino niekuomet neskutanti kojų – ji mieliau renkasi lazerio procedūras. Tokių procedūrų moteris ėmėsi paskatinta savo  bičiulės Evos Longorios.

Dizainerė nepabūgo pakalbėti ir apie 1999 metais pasidarytą krūtų didinimo operaciją. D dydžio implantais kadaise besipuikavusi moteris tikina jau po dešimtmečio panorusi natūralesnio dydžio krūtinės, tad savo grožybes ir vėl patikėjusi plastikos chirurgui. Šį kartą iš D dydžio krūtų liko tik A.

Kalbėdama apie ganėtinai dažną gyvenamosios vietos keitimą V.Beckham teigė, kad 6 metai, praleisti su šeima gyvenant JAV, buvo laimingiausi jos gyvenime.

„Nesakau, kad gyvendama Jungtinėje Karalystėje jaučiuosi nelaiminga. Esu tokia pat laiminga!“ – tikino V.Beckham ir pridūrė, kad svajonių šalimi vadinamą Ameriką darbo reikalais jai teks aplankyti dar toli gražu ne kartą.

Kalbėdama apie gyvenimo laimėjimus V.Beckham nepamiršo ir „Spice Girls“ kolektyvo. Dizainerė teigė, kad jos pasitikėjimas savimi gerokai padidėjo sutikus „Spice Girls“ merginas.

„Aš tikiu, kad visus savo tikslus pasiekiau sunkiu darbu. Ir išties su „Spice Girls“ dirbome labai daug – jos padėjo man priimti save tokią, kokia esu“, – prisipažino V.Beckham.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.