J.Roberts prakeiksmas: nusižudžiusi sesuo ir vėžiu serganti mama

Policijos pareigūnai ant N.Motes kūno neaptiko jokių smurto pėdsakų, bet šalia rado vaistinių preparatų, įsigytų pagal receptą ir be jo. Tai leido įtarti, kad J.Roberts sesuo iš antrosios motinos santuokos savo noru pasitraukė iš gyvenimo. Galutinė N.Motes mirties priežastis paaiškės po skrodimo.

Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė

2014-02-20 18:28, atnaujinta 2018-02-16 02:11

Policijos pareigūnai ant N.Motes kūno neaptiko jokių smurto pėdsakų, bet šalia rado vaistinių preparatų, įsigytų pagal receptą ir be jo. Tai leido įtarti, kad J.Roberts sesuo iš antrosios motinos santuokos savo noru pasitraukė iš gyvenimo. Galutinė N.Motes mirties priežastis paaiškės po skrodimo.

Informaciją apie jos mirtį šeima patvirtino tik kitą dieną.

„Su liūdesiu pranešame, kad Nancy Motes mirė nuo galimo narkotikų perdozavimo. šeima sukrėsta“, – sakoma pranešime.

Mirties nuo narkotikų perdozavimo versiją atmetė N.Motes sužadėtinis J.Dilbeckas. Jis tikina, kad Nancy pasitraukė iš gyvenimo, nes šeima ją dar prieš pusmetį atstūmė.

artimas N.Motes ir J.Dilbecko draugas Johnas Fraschetti žiniasklaidai tiesiai šviesiai pareiškė, jog Holivudo žvaigždė J.Roberts tik apsimeta, kad gedi dėl N.Motes mirties.

Amerikos žiniasklaida išmarginta pranešimų, kad šalia N.Motes kūno buvo rastas priešmirtinis laiškas. Iš penkių jo puslapių ji net tris paskyrė savo seseriai. N.Motes kaltina Holivudo žvaigždę, kad būtent dėl jos nuolatinių įžeidinėjimų ir priekaištų dėl netobulos figūros ji priėmusi šį baisų sprendimą.

Prieš kelis mėnesius savo tinklaraštyje N.Motes parašė: „Mano „sesuo“ pasakė turinti tiek daug draugų ir gerbėjų, kad jai jau nebereikia meilės. Tai štai, žinokite, kad Amerikos numylėtinė – sterva!“

Apie J.Roberts užgauliojimus N.Motes prabilo dar praėjusią vasarą pirmajame ir vieninteliame savo interviu:

„Visame pasaulyje išgarsėjusi „Gražios moters“ žvaigždė metų metus tyčiojosi iš mano figūros. Protestuodama valgiau viską, kol galiausiai Julia privertė mane pasidaryti skrandžio mažinimo operaciją.“

Ši operacija, po kurios N.Motes palengvėjo 44 kilogramais, kainavo 32 tūkstančius JAV dolerių. Ji šios sumos nepasiskolino iš J.Roberts, kurios turtas vertinamas 147 milijonais dolerių, o paėmė paskolą iš banko.

„Ar žinote, kodėl tiek metų tylėjau ir buvau lojali Juliai, o dabar staiga prabilau? Tiesiog man nusibodo skaityti visokius niekalus apie mielą ir dorovingąją Julią, kuri apsimesdavo, lyg manęs nebūtų pasaulyje! „O, šita mažoji rubuilė Julios Roberts sesutė“ – tai viskas, ką apie mane žino žmonės“, – sakė interviu N.Motes.

Seniai buvo žinoma, kad filmo „Graži moteris“ žvaigždės J.Roberts santykiai su broliu aktoriumi Ericu Robertsu sudėtingi. Bet apie tai, kad Holivudo žvaigždė dar turi jaunesnę seserį, mažai kas žinojo.

„Kai esi iš šeimos, kurios visi nariai gražūs ir apdovanoti išskirtiniais talentais, tai tiesiog gniuždo. Vaikystėje Julia su manimi daug žaidė ir būtų galėjusi tapti gera vyresniąja seserimi“, – sakė interviu N.Motes.

Suaugusi J.Roberts visiems girdint laidė skaudžias, įžeidžiamas replikas dėl jaunėlės Nancy svorio, nors ji dar buvo vaikas.

Bet šiame interviu N.Motes pripažino, kad, nepaisant blogų santykių su seserimi, ji padėjo jai gauti žinomo televizijos serialo „Choras“ gamybos asistentės vietą.

„Tai man labai daug ką reiškė, iš visų jėgų stengiausi išsilaikyti darbe. Bet mane kamavo nuolatiniai sunkūs depresijos priepuoliai. Rytą vos pajėgdavau išlipti iš lovos. Į depresijos gniaužtus patekau dar būdama 12 metų, be to, mane kamavo nemiga“, – prisipažino interviu N.Motes.

Ji labai šiltai atsiliepė apie savo sužadėtinį J.Dilbecką: „Dar niekada mano gyvenime nebuvo žmogaus, kuris man būtų suteikęs tokią paramą kaip jis. Iki susitikimo su Johnu neturėjau nė mažiausios vilties patirti asmeninę laimę.“

Gegužę N.Motes ir J.Dilbeckas planavo vienas kitam ištarti lemtingąjį „taip“.

Holivudo žvaigždė J.Roberts (trečias vaikas šeimoje), jos brolis aktorius E.Robertsas (pirmas vaikas), aktorė, prodiuserė Lisa Roberts Gillan (antras vaikas) gimė iš jų motinos Betty Lou Bredemus santuokos su Walteriu Grady Robertsu.

N.Motes – iš antrosios motinos santuokos su teatro kritiku Michaelu Motesu. Šią santuoką J.Roberts motina vėliau pavadino didele klaida.

Po N.Motes mirties buvo prisimintos ir kitos Robertsų šeimos bėdos. Vyresnysis J.Roberts brolis Ericas (57 m.) ilgą laiką turėjo problemų dėl kvaišalų. 1987-aisiais jis 36 valandas praleido kalėjime, nes policija pas jį rado kokaino ir marihuanos.

Tačiau ir po to E.Robertsas ne tik neatsisakė narkotikų, bet vis giliau klimpo į jų liūną. Jis labai išgyveno dėl blėstančio savo, kaip aktoriaus, populiarumo ir dėl to, kad jo jaunesnioji sesuo J.Roberts, vos įžengusi į kino pasaulį, tapo ryškesne žvaigžde nei jis.

1995 metais E.Robertsas vėl atsidūrė areštinėje, nes pakėlė ranką prieš sutuoktinę, 2010-aisiais aktorius prisipažino, jog yra priklausomas nuo marihuanos. Apie tai, kokią įtaką kvaišalai padarė jo santykiams su šeima ir kino karjerai, E.Robertsas papasakojo realybės šou „Celebrity Rehab“.

Beje, po paviešinto atsisveikinimo laiško, kuriame N.Motes apkaltino J.Roberts privedus ją prie savižudybės, žiniasklaidoje pasirodė pranešimas, jog Holivudo žvaigždei ir jos šeimai bus uždrausta dalyvauti sesers laidotuvių ceremonijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.