Sh.Stone atskleidė, kaip kovoja su senėjimu

55-erių filmo „Esminis instinktas“ žvaigždė Sharon Stone žurnalui „Shape“ prisipažino, jog tądien, kai suvokė, kad sensta,  negalėjo sutramdyti  ašarų. Net 2 dešimtmečius viena seksualiausių Holivudo aktorių laikyta moteris per interviu atskleidė ilgą laiką negalėjusi susigyventi su tuo, kad sensta.

Sh.Stone atskleidė, kaip kovoja su senėjimu.<br>„Reuters“ nuotr.
Sh.Stone atskleidė, kaip kovoja su senėjimu.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 8:11 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:47 AM

Leidiniui įžymybė teigė, kad įžengusi į 5-ąjį dešimtmetį vieną dieną užsirakino vonios kambaryje, šalia pasistatė butelį vyno ir ėmė nagrinėti visas savo veido raukšleles didinančiame veidrodyje.

„Buvo nelengva. Tąkart užsirakinau vonioje ir pažadėjau sau, kad iš kambario išeisiu tik tuomet, kai įstengsiu priimti save tokią, kokia esu. Žiūrėjau į savo kūną, nagrinėjau veido raukšles ir nepaliaujamai verkiau. Tačiau galų gale priėjau tą ribą, kai teko pripažinti, kad senstu, ir paklausti savęs: „Na, velniai griebtų, tai kaipgi aš norėčiau tai daryti?“ – prisimena aktorė.

O senti Sh.Stone norėjo it šokėja. Ji troško išlaikyti savo kūną geriausios formos. Moteriai visuomet patiko šokti, atlikti tempimo pratimus ir lankyti sporto salę, tad kovo mėnesio „Shape“ viršelį papuošusi aktorė, net ir būdama 55-erių, gali pasigirti pavydėtinomis kūno formomis.

Kalbėdama apie kitus būdus, kuriais kliaunasi kovodama su senėjimu, Sh.Stone pabrėžė, kad visiškai atsisakė alkoholio, taip pat valgo maistą, kuriame daug baltymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.