Aktorė M.Rodriguez patvirtino, kad susitikinėja su C.Delevingne

Žiniasklaidoje ne kartą pasirodė nuotraukų, kuriose supermodelis Cara Delevingne meiliai glaustosi su filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigžde Michelle Rodriguez, tačiau kalbos apie tai, kad merginas sieja romantiški ryšiai, niekuomet iki šiol nebuvo patvirtintos. Tačiau itin daug laiko kartu praleidžiančios įžymybės nusprendė paviešinti jas siejančius ryšius. M.Rodriguez atvirai prabilo apie romaną su 14 metų jaunesne podiumo žvaigžde.

Modelis Cara Delevigne.<br>AP nuotr.
Modelis Cara Delevigne.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-21 06:54, atnaujinta 2018-02-16 02:02

„Mums sekasi tiesiog puikiai. Kai vos tik ėmėme susitikinėti, supratau, kad ji nuostabi ir kad kartu praleisime geriausias akimirkas. Cara – išties kieta, tikrai nenorėtumėte su ja susipykti“, – rėžė M.Rodriguez.

6 savaites trunkantys santykiai poros gerbėjų nenustebino – Cara ne kartą yra viešai pareiškusi, kad ją domina tiek vyrai, tiek moterys.

M.Rodriguez taip pat neatsilieka – blogos mergaitės įvaizdį susikūrusi aktorė, kurį laiką slėpusi savo lovos reikalus nuo žurnalistų, per interviu žurnalui „Entertainment Weekly“ nusprendė nebetylėti.

„Niekuomet viešai nekalbėjau apie tai, ką darau su savo intymiomis kūno dalimis, su kuo miegu, ir štai visiems pasidarė labai įdomu. Raudonuoju kilimu visuomet žengiau viena, nuolat atlieku kietų merginų vaidmenis, tad žmonės kažkodėl įsivaizduoja, kad štai Rodriguez tai tikrai lesbietė! Elgiuosi taip, kaip man patinka. Aš pernelyg smalsi, kad nepasinaudočiau pasitaikančiomis progomis. Vyrai mane intriguoja. Moterys – taip pat“, – be užuolankų anuomet teigė M.Rodriguez.

Pasak porai artimų šaltinių, 21-erių C.Delevingne ir 35-erių M.Rodriguez kartu būna kaip galima dažniau, o kai  tai neįmanoma, nuolat susirašinėja trumposiomis SMS žinutėmis. Teigiama, kad merginų artimieji palaiko poros santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu