ŽAS narys Kaune apibėrė S.Brightman komplimentais

Šeštadienio vakarą pasaulinių gastrolių „Dreamchaser“ šou Kauno „Žalgirio“ arenoje surengusi Sarah Brightman po pasirodymo surengė susitikimą su būreliu gerbėjų, tarp kurių buvo ir šešios lrytas.lt paskelbto konkurso laimėtojos. Britų žvaigždė dėkojo lietuviams už šiltą priėmimą – tarp atėjusių ją pasveikinti buvo ir grupės ŽAS narys.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 22, 2014, 11:06 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:45 AM

„Nuostabus koncertas“, „ji nepakartojama“, „nieko panašaus neteko matyti“ - iš gerbėjų kalbų buvo akivaizdu, kad S.Brightman šou jiems paliko didelį įspūdį.

Scenoje daugybę sykių įspūdingus apdarus keitusi Sarah po šou į susitikimą atėjo vilkėdama paprastą juodą suknelę.

Kelios gerbėjos padėkoti S.Brightman atėjo su gėlių puokštėmis. Dainininkė atrodė nuoširdžiai pradžiuginta tokio dėmesio.

„Esu kiek peršalusi, bet susitikti su jumis – labai smagu“, - sakė 53-ejų atlikėja.

„Koncertas man labai patiko“, - pripažino į susitikimą atėjęs grupės ŽAS narys Linas Zareckas-Choras. Su S.Brightman įsiamžinti jis atėjo kartu su mylimąja Kornelija.

Gerbėjams rankas spaudusi ir nuotraukoms pozavusi Sarah sakė, kad liko labai patenkinta pasirodymu ir publikos reakcija: „Tikiu, kad tai nebus paskutinis mano vizitas Lietuvoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.