Princas Harry pasipiršo mylimajai C.Bonas

Princas Harry pasipiršo savo mylimajai Cressidai Bonas, rašo ok.magazine.com. Naujienų portalui neįvardyti šaltiniai atskleidė, jog princas delsia paskelbti oficialų pranešimą apie sužadėtuves dėl to, kad pirmiausiai turi sulaukti karalienės Elizabeth II sutikimo.

Teigiama, kad princas Harry laukia karalienės Elizabeth II sutikimo dėl jo ir Cressidos sužadėtuvių.
Teigiama, kad princas Harry laukia karalienės Elizabeth II sutikimo dėl jo ir Cressidos sužadėtuvių.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 11:10 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:17 PM

„Jis Cressidai jau pasipiršo. Visi karališkieji rūmai tik ir kalba apie Harry sprendimą susituokti su mylimąja. Tačiau pirmiausiai jam reikia apie tai pasakyti karalienei bei sulaukti jos palaiminimo“, – sakė informatorius.

Cressida karališkajai šeimai patinka. Manoma, jog iš kilmingos šeimos kilusi šviesiaplaukė padėtų skandalingajam princui susitupėti.

Pernai metų rugpjūtį karališkųjų rūmų atstovai paviešino informaciją, kad princas mylimajai ketina pasipiršti žiemą. Harry ir Cressida susitikinėja nuo2012 metų vasaros.

Cressida, toli gražu, ne iš kelmo spirta. Ji ne tik graži, komunikabili ir linksma, bet ir šiek tiek pakvaišusi, kaip ir pats Harry. Kaip rašo „Daily Mail“, Cressida tikra kompanijos siela. Ji sugeba džiaugtis gyvenimu ir tuo džiaugsmu užkrečia aplinkinius. Princo mylimoji nesidrovi restorane nosį išsitepti kremu ar kvailioti ant galvos užsimaukšlinusi rožinį peruką.

C.Bonas studijavo Bate esančiame Prior Parko koledže – uždaroje mokymo įstaigoje, po to perėjo į mokyklą Bakingamšyro grafystėje, vėliau studijavo choreografiją Lidso universitete. Beje, čia mokėsi ir buvusi princo Harry mylimoji, taip pat šviesiaplaukė Chelsy Davy. Tik abiejų merginų studijų laikas buvo skirtingas.

Teigiama, kad C.Bonas teikia pirmenybę tenisui, mėgsta slidinėti. Lidso universiteto teatro spektaklyje „Otelas” ji suvaidino Dezdemoną ir sulaukė gerų atsiliepimų apie savo vaidybą.

Kalbama, kad Cressidos netikra sesuo Isabella buvo įsimylėjusi princą Williamą dar prieš jam sutinkant C.Middleton. Beje, kai Isabelle tuokėsi, Cressida jai atliko meilės dainą.

C.Bonas nevengia savo pamėgtų drabužių vilkėti kelis kartus. Ji gali puoštis garsių dizainerių suknelėmis, bet kasdien dėvi paprastus drabužius.

Cressidai patinka sportiniai bateliai, jai nieko nereiškia apsitempti trumpą, pilvo nedengiančią palaidinukę – su šiuo drabužiu ji puikiai jaučiasi.

Britų žiniasklaidos teigimu, C.Bonas puikiai pritaps prie karališkosios šeimos ir turi visas tas geras savybes, kurių reikia princesei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.