Iš Vienos pokylio išėjusi K.Kardashian nespėjo pamatyti muštynių

Per šių metų pokylį neapsieita be incidentų - du vyriškiai susimušė. Tačiau muštynių Kim nebepamatė.

Į pokylį kaip savo viešnią K.Kardashian pakvietė austrų verslininkas R.Lugneris.<br>AOP nuotr.
Į pokylį kaip savo viešnią K.Kardashian pakvietė austrų verslininkas R.Lugneris.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 28, 2014, 7:58 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:08 PM

Į pokylį kaip savo viešnią ją pakvietė austrų verslininkas Richardas Lugneris, kuris garsėja tuo, jog negaili tūkstančių dolerių garsioms moterims, kad jos lydėtų jį į šį metinį renginį.

Anksčiau kompaniją Vienos pokylyje jam yra palaikiusios Pamela Anderson, Paris Hilton, Sophia Loren, Raquel Welch ir Lindsay Lohan.

Per šių metų pokylį neapsieita be incidentų - du vyriškiai susimušė. Tačiau muštynių Kim nebepamatė.

Šiemet šis 81 metų verslininkas, kaip pranešama, sumokėjo 500 tūkst. dolerių K.Kardashian, bet atrodo, kad porai nepavyko susidraugauti, skelbia paskalų svetainė TMZ.com.

Teigiama, kad K.Kardashian pasijuto nepatogiai ir anksti išėjo iš pokylio. Kituose pranešimuose sakoma, kad ji nedalyvavo vakarienėje ir atsisakė šokti su R.Lugneriu, užleisdama vietą savo motinai Kris Jenner.

„Šokti – ne mano reikalas“, - sakė ji ketvirtadienį per autografų ir klausimų sesiją, kai jos buvo paklausta, ar ji lanko valso pamokas. Paklausta, kaip išlaiko formą, ji atsakė: „Armėniški genai ir pritūpimai“.

144 debiutantai ir debiutantės, kurie pradėjo pokylį, priešingai, kelias savaites intensyviai repetavo numerį, kuris trunka vos tris ar keturias minutes, bet sutraukia didžiulę televizijos auditoriją Austrijoje ir užsienyje.

Ši tradicija, kuria taip žavimasi užsienyje, nėra visuotinai pripažįstama pačioje Vienoje. Pastaraisiais metais ji sulaukė didelių protestų dėl įsivaizduojamo dekadanso ir kai kurių svečių.

Tačiau didelė dalis protestuotojų dėmesio nukrypo į vadinamąjį Akademikų pokylį, kurį organizuoja kraštutinių dešiniųjų Laisvės partija (FPOe).

Operos pokylio organizatorė Desiree Treichl-Stuergkh sakė, kad modernizuodama renginį kaip didžėjus pasamdė kai kuriuos buvusius protestuotojus.

Pasak D.Treichl-Stuergkh, ji rūpestingai saugo svečių, kurie gali susimokėti po 250 eurų už paprastą bilietą ir po 1 850 eurų už ložę, vertinamas tradicijas.

Jos nuomone, Vienos pokylis vis tiek yra priėmimo ritualas šiuolaikinėms debiutantėms, nors tai ir nebėra oficialus pristatymas visuomenei kaip kadaise.

„Šiandien jauna, 18 metų mergina yra padariusi kone viską, išskyrus Operos pokylio atidarymą“, - sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.