Parolimpinėms žaidynėms skirtoje reklamoje – neįgali N.Vodianova

Žymios rusų manekenės, ilgakojės gražuolės Natalijos Vodianovos gerbėjai, regis, gavo lengvą šoką jos „Twitter“ paskyroje išvydę 2014 m. žiemos parolimpinių žaidynių reklamos vaizdo įrašą. Reklamoje vienas garsiausių rusų supermodelių – su bioniniu dešinės kojos protezu. Šitaip kūrėjų buvo siekiama parodyti, kad nė vienas iš mūsų nėra apsaugotas nuo skaudžių nelaimių.

Parolimpinėms žaidynėms skirtoje reklamoje – neįgali N.Vodianova.<br>„Etam“ nuotr.
Parolimpinėms žaidynėms skirtoje reklamoje – neįgali N.Vodianova.<br>„Etam“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-08 15:37, atnaujinta 2018-02-15 14:34

Vaizdo įraše N.Vodianova bėga tamsiu angaru, o fone girdėti jos balsas, klausiantis: „Kas nutiktų, jeigu dėl likimo siųsto išbandymo man taptų sunku judėti pirmyn? Ar užtektų jėgų gyventi toliau?“

Manekenė sąžiningai atsakydama į klausimą prisipažįsta, kad tikriausiai nustotų dariusi tai, ką labiausiai mėgsta. „Bet aš žinau, kas nesustojo“, – ištaria Natalija ir netrukus vaizdo įraše žiūrovai išvysta kadrus iš neįgalių parolimpiečių pasirodymų.

Savo „Twitter“ paskyroje pasidalijusi motyvaciniu vaizdo įrašu, moteris taip pat išreiškė padėką neįgaliems parolimpinių žaidynių dalyviams, kurie tapo jos įkvėpimo šaltiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.