Princesė Diana kadaise „apgavo“ O.Winfrey

Buvęs princesės Dianos virtuvės šefas Darrenas McGrady'is papasakojo, kaip kadaise Karališkosios šeimos atstovė „apgavo“ dabar vieną įtakingiausių planetos moterų Oprah Winfrey. Kadaise kartu pietavusios moterys aptarinėjo princesės Dianos mitybos ypatumus ir televizijos žvaigždei paklausus, kaip princesė Diana sugeba palaikyti puikias formas valgydama itin kaloringą maistą, ši atsakė, kad tevalgo mažomis porcijomis ir sportuoja. Tik štai svarbiausią dalį XX a. pab. ikona nutylėjo...

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 10:31 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:45 PM

Įveikusi bulimiją Velso princesė susitelkė į sveiką mitybą, tad jos virtuvėje šeimininkavo D.McGrady'is, patiekalus gaminęs be riebalų. Tik apie tai O.Winfrey nė nenutuokė ir per pietus valgiusi, rodos, tą patį maistą kaip ir princesė Dianą, iš tiesų skanavo „riebesnę“ patiekalo versiją.

„Diana niekuomet taip ir nepasakė jai visos tiesos“, – teigia virtuvės šefas.

D.McGrady'is taip pat papasakojo, kokia paprasta ir maloni buvo princesė Diana. „Jei šeimos nebūdavo namuose, pietaudavo ji tiesiog virtuvėje. Ji dažnai ateidavo pasikalbėti su manimi, kol aš tvarkydavausi – nė vienas kitas Karališkosios šeimos narys taip nesielgdavo. Kartą, po skyrybų su princu Charles'u 1996 metais, ji įbėgo į virtuvę ir pasakė: „Darrenai, man reikia kavos. Ak, tu užsiėmęs, tad pasidarysiu pati. Gal ir tu norėtum puodelio?“ – prisimena 1997 metais tragiškai žuvusios princesės šefas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.