Nepaliaujamai lieknėjanti K.Kardashian užminė naują mįslę

Vos tik pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian paviešino naujausią nuotrauką savo „Instagram“ paskyroje, gerbėjai kaipmat  ėmė aptarinėti gerokai sulieknėjusią įžymybės figūrą. Švelnios rožinės spalvos „Alaïa“ suknele ir Kardashian klano kolekcijos megztiniu su masyvia apykakle pasipuošusi Kanye Westo mylimoji daugelį nustebino neįtikėtinai laibu liemeniu ir kiek įtartinai sumažėjusiais klubais.

Nepaliaujamai lieknėjanti K.Kardashian užminė naują mįslę.<br>„Instagram“/AOP nuotr.
Nepaliaujamai lieknėjanti K.Kardashian užminė naują mįslę.<br>„Instagram“/AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2014, 2:55 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:14 AM

Įdomu ir tai, kad tą pačią dieną, tuo pačiu apdaru pasipuošusi K.Kardashian buvo nufotografuota ir paparacų. Tiesa, jų nuotraukose garsenybė atrodė kiek putlesnė, tad internautai ėmė spėlioti, ar tik nebus K.Kardashian savo „selfie“ tipo nuotraukų šiek tiek pakoregavusi „PhotoShop“ programa. Vienoje nuotraukų buvo matyti ir iš po suknelės išlindę liekninamieji apatiniai, išduodantys tai, kad kai kuriuos trūkumus K.Kardashian rūpestingai slepia.

Vis dėlto nėra jokios abejonės, kad realybės šou žvaigždė mėgaujasi sveika gyvensena ir aktyviai sportuoja – po dukros North gimimo K.Kardashian jau atsikratė beveik viso per nėštumą priaugto svorio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.