Shakira atskleidė, kodėl jos vaizdo klipuose nuo šiol nebus vyrų

Kovo mėnesio „Billboard“ žurnalo numerį papuošusi popmuzikos atlikėja Shakira leidiniui prisipažino, kad nuo šiol jos vaizdo klipuose vyrų nė su žiburiu nerasime. Ir visa tai dėl mylimojo Gerard'o Pique įgeidžių. Pasirodo, rūpestingasis partneris neleidžia žvaigždei filmuotis su kitais vyrais, mat yra per daug atsargus ir pernelyg „saugo savo teritoriją“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2014, 1:32 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:21 AM

„Man tai patinka. Gerard'as vertina ir saugo mane, tad vienintelis žmogus, kuriam jis leido prisiliesti prie mano klubų – Rihanna“, – teigia Shakira, kalbėdama apie naujausią hito „Can't Remember To Forget You“, įrašyto su populiariąja popmuzikos atlikėja Rihanna, vaizdo klipo filmavimą. Primename, kad G.Pique ir Shakira susipažino „Waka Waka“ vaizdo klipo filmavimo aikštelėje 2010 metais. Apie tai, kad pora susitikinėja, Shakira oficialiai paskelbė 2011 metų kovo 29 dieną, o praėjusių metų sausio mėnesį juodu susilaukė pirmojo sūnaus, kurį pavadino Milanu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?