Supermodelis N.Campbell nebijo tapti vieniša motina

Pasaulinio lygio supermodelis Naomi Campbell pareiškė, kad trokšta susilaukti vaikelio, ir jai visai nesvarbu, turės ji tuo metu mylimąjį ar ne. Praėjusiais metais su ilgamečiu partneriu Vladimiru Doroninu išsiskyrusi podiumo žvaigždė tikina, jog tam, kad užaugintų vaiką, jai nebūtina turėti tvirtą vyrišką petį, į kurį galėtų atsiremti.

Supermodelis N.Campbell nebijo tapti vieniša motina.<br>AOP nuotr.
Supermodelis N.Campbell nebijo tapti vieniša motina.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2014, 10:41 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:30 AM

„Atėjo metas, kai esu tvirtai apsisprendusi, kad noriu vaiko. Man visai nesvarbu, ar tuo metu turėsiu partnerį“, – per „SiriusXM Radio Town Hall“ šou Niujorke kalbėjo N.Campbell.

2008 metais manekenė prisipažino, kad buvo nevaisinga tol, kol jai nebuvo atlikta kiaušidžių cistų šalinimo operacija. „Anksčiau neturėjau galimybės susilaukti vaikų. Dabar viskas Dievo rankose, ir aš išties norėčiau sukurti šeimą“, – dar prieš 5 metus tikino N.Campbell.

Per interviu juodaodė podiumo deivė taip pat prabilo ir šiuo metu itin aktualia tema – apie lieso kūno kulto kurstymą mados pasaulyje. Manekenė tvirtina, jog mados industrija nėra atsakinga už tai, kad daugelis merginų marina save badu. Pasak jos, mes patys esame atsakingi už savo veiksmus.

„Negalite kaltinti mados pasaulio už tai, kad kai kurios moterys siekia įtilpti į nulinį dydį. Maistas – labai jautri tema, aš kaskart susierzinu kalbėdama apie tai. Per 28 darbo mados pasaulyje metus nesutikau dizainerio, kuris kam nors išdrįstų pasiūlyti laikytis dietos arba numesti svorio“, – teigia manekenė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.